Läderbälten

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Läderbälten

Tidlöst och vackert med läderbälte

Ett läderbälte – i alla dess former, storlekar och bredder – har kommit att bli nästan som ett basplagg i både kvinnans och mannens garderob. Det är inte direkt ett klädesplagg, men en nödvändig accessoar. Förutom att hålla byxorna från att hasa ner, kan man använda det för att matcha en chic outfit. Du kan välja en klassisk modell för att kombinera en retro klänning, eller för att ha i midjan på vintage bluejeans och en skön tröja instoppad för att visa upp ett snyggt bältesspänne.


Håller länge och passar alltid

Läder håller i många år, därför är det bra att skaffa modeller du tycker om. Ett brett läderbälte kan vara en jättesnygg kombination till kjolar och klänningar. Gillar du en tuff stil kan du också skaffa ett nitbälte i läder. Om du mest vill hålla byxorna uppe behöver du smalare bälten, så att de kommer igenom hällorna. Läderbälten är sköna och hälsovänliga, plus så blir de mjukare med tiden precis som läder alltid gör. Blir du trött på dina läderbälten efter några år, kan du sälja eller skänka dem till Myrorna eller second hand butiker innan du skaffar nya skärp.

Tänk på spännet och ta hand om bältet

Spännet på bältet spelar stor roll. Du kan hitta stora och små, detaljrika eller minimalistiska. Med ett tjusigt spänne kan du välja att bygga på outfiten omkring läderbältet. Vissa skärp tillåter att man byter till olika spännen till samma bälte. För att rengöra ett läderbälte kan du använda dig av en fuktig bomullstrasa och kanske en gnutta grönsåpa om det behövs. Torka av den försiktigt utan att gnugga. Sen kan du smörja in den med läderfett, vänta några timmar och sedan torka av överblivet fett. Håll dina läderskärp borta från starkt ljus när du inte använder dem, så behåller de sin fina färg mycket längre.Liknande sökningar
Saddler Läderbälten
Svarta Läderbälten
WeSC Badshorts
Reebok Badtofflor
Rosa Badkläder
DRY LAKE Byxor
Glamorous Orrebyxor
Tommy Hilfiger Cargobyxor
Jack & Jones Stentvättade jeans
Mouli Slim jeans
La Redoute Kjolar
Glamorous Sammetsklänningar
Lacoste Klänningar
Acqua Limone Tröjor
Object Collectors Item Cardigans
Bomb Cosmetics Hårvax
Clarins Ansiktsrengöring
Tommy Hilfiger Boots
Svarta Finskor
Park Lane Loafers
Guess Sandaler
New Balance Träningsskor
HUGO BOSS rea
Levi's rea
MANGO rea
NA-KD rea
Nudie Jeans rea
Pieces rea
Saddler rea
Tiger of Sweden rea