Nitbälten

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Nitbälten

Nitbälte till snygga kläder

En lång ljuslila maxiklänning, långa halsband, höga klackar och nitbälte i midjan. Visst skulle det vara tjusigt? Ett nitbälte kan passa till det mesta, och förvandlar outfiten direkt till en snyggare och tuffare look. Det finns olika slags nitbälten, så vill du något mer diskret som du bara sätter på midjan eller på höften kan du investera på ett par smalare bälten. Ett brett nitbälte passar alltid för ett statement och du kan matcha med diverse accessoarer som till exempel pilotsolglasögon eller tjusiga knästrumpor.

Använd den på många sätt

Du kan bära ditt nitbälte på det klassiska sättet, som skärp till dina jeans eller andra byxor som har low cut. På så sätt ger du höfterna uppmärksamhet och det ser attraktivt ut. När du inte vill använda byxor kan du ändå ta fram nitbältet. Du kan använda den för att accentuera midjan på en vid tunika, eller lös klänning. Man kan även krydda en pennkjol och blus med ett sött nitbälte i en annan färg, om svart inte passar.

Inspiration för nya outfits

Prova dig fram för att se hur och när ett nitbälte passar din personliga stil som bäst. Hur du blandar och matchar kläderna i din garderob beror helt upp till dig. Har du svårt att hitta nya idéer till hur du kan använda dina kläder och accessoarer? Leta då upp modebloggar, eller life-hack videos på YouTube. Där kan du hitta en massa inspiration för att pröva på nya matchningar. Glöm inte att skydda ditt nitbälte från fukt, eftersom det kan få nitarna att rosta och skapa fula, svåra fläckar på självaste skärpet. Om bältet av någon anledning blivit blött eller fuktigt så bör man torka av det och se till att den är torr innan man stoppar undan den.Liknande sökningar
Esprit Långärmade blusar
JDY Randiga blusar
Another Influence Cargobyxor
Glamorous Kappor
Monki Bomberjackor
Influence Kimonoer
Creamie Kjolar
La Redoute Spetsklänningar
Parisian Festklänningar
Topshop Klänningar
Weekday Klänningar
Farah Shorts
Röda Skjortor
Karl Lagerfeld Linnen
Ida Sjöstedt Toppar
Under Armour Träningsbyxor
Viktor & Rolf Parfym
Jane Iredale Mascara
Reima Stövlar
Converse Tygskor
BUBBLEROOM rea
NA-KD rea
NLY rea
Saddler rea
DAGMAR rea
Dr Martens rea
Esprit rea
FILA rea
HOPE rea
Jumperfabriken rea