Pälskragar

Filter för Pälskragar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Pälskragar

En pälskrage ger lyx till kappan

Pälskragar har använts i flera hundra år, men det är först de senaste årtiondena som den verkligen fått status inom modesvängen. Det är klart så att man förr i världen främst använde pälskragen som isolering mot den stränga kylan och för att visa upp vilken jaktlycka man haft, i alla fall om man var man, eller hur mycket pengar man hade. Då var pälskragen alltid gjort av äkta päls, precis som dåtidens pälsmössa, men numera kan man köpa minst lika fina pälskragar av syntetiskt material som av riktiga djur. Det är den perfekta touchen att lägga till på sin outfit, eftersom den direkt gör att ens kläder ser mer sofistikerade och dyrbara ut. Som tur är behöver den faktiskt inte vara så dyr.

Para ihop kragen med huvudbonad

Det som är fördelen med en pälskrage är att den kan smälta in i vilken kappa som helst och få det att se ut som att den alltid funnits på kappan, utan att faktiskt sitta fast i kappans krage alls. På samma sätt kan man enkelt matcha den med ett par öronmuffar, en bandana eller ett finare pannband utan att det ser ut som att de två plaggen inte passar ihop. En pälskrage är kanske inte lika varm som en stickad halsduk, i alla fall om den inte är av äkta päls, men den värmer precis lika bra, om inte bättre, än en ringsjal eller palestinasjal.

Ge dig tid att leta

Pälskragen är ett plagg som alltid är i mode, men inte alltid i butik. Det som man kan göra är att ha lite extra tålamod när det kommer till att hitta en bra pälskrage, eftersom man kan hitta dem på vanliga butiker eller specialaffärer om man bara tar sig lite tid. Dessutom finns det många fina vintage butiker online som har pälskragar, då är det oftast äkta päls och de håller hög kvalitet.Liknande sökningar
Calvin Klein Bälten
Samsonite Väskor
Birkenstock Badtofflor
Reima Vårjackor
Tiger of Sweden Kappor
Replay Stretch jeans
Brave Soul Midiklänningar
Missguided Festklänningar
NLY Shorts
VILA Shorts
Blend Skjortor
Miss Selfridge T-shirts
Bomb Cosmetics Hårvax
BaByliss locktänger
Maria Åkerberg Läppar
Models Own Ögonskuggor
Trendyol Skor
Selected Homme Finskor
Pepe Jeans Sneakers
Ted Baker Träningsskor
Adidas rea
Books rea
Craft rea
DAGMAR rea
Desigual rea
Didriksons rea
ERNST rea
Foreo rea
J.LINDEBERG rea
Kappa rea