Stickade halsdukar

Filter för Stickade halsdukar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Stickade halsdukar

En stickad halsduk är basen i vintergarderoben

Det är nog ingen lögn att säga att alla som någon gång har bott i ett land med kalla höstar och vintrar har någon gång i sitt liv ägt en stickad halsduk. Det är det första vi lär oss att sticka i skolan på syslöjden, och det är det plagg man alltid kan räkna med kommer att finnas i butikerna när det börjar närma sig höst, oavsett hur trenderna inom sjalar och halsdukar ser ut. Det är en stapel i våra vintergarderober, och det bästa med dem är att de finns i så många olika modeller och designs att man kan kosta på sig en ny för varje säsong.

Tättstickat eller luftigt är precis lika fint

Det fina med en stickad halsduk är som sagt att den kan vara gjord på så många olika sätt. Det kan vara liknande en tubhalsduk eller en ringsjal, den kan vara luftigt stickad eller vara väldigt tjock och tät. Det kan man välja helt själv, precis som man kan välja mellan de som är helt ihopsydda i ändarna, de som har flätor eller tofsar eller små bollar. Traditionen med stickade halsdukar är så pass gammal och så pass populär att det finns alla möjliga olika modeller av den, perfekt för dig som vill hitta den perfekta halsduken att passa till ditt pannband, dina öronmuffar eller dina tumvantar.

Håll ihop looken

För att dina vinterkläder inte ska ge ett rörigt eller hopplockat intryck är det bra att hålla koll på vilka färger det är på ens olika accessoarer. Det är självklart bäst att matcha sin stickade halsduk med sina vantar, vare sig det är skinnhandskar eller lovikavantar, och att ha någorlunda samma nyans på mössan. De kan dock gärna bryta av lite mot kappan, så att inte hela ens outfit är i samma nyans, något som gör att detaljerna på kläderna försvinner och det ser ut som att man har helt sammanfogat sina kläder till ett enda svart, vitt eller brunt overall-liknande plagg, vilket är något som definitivt ska undvikas.Liknande sökningar
Svarta Solglasögon
Björn Borg väskor
French Connection Plånböcker
VILA Chiffongblusar
NA-KD Slim jeans
Jack & Jones Kappor & Rockar
Creamie Kjolar
AX Paris Sammetsklänningar
Liquorish Maxiklänningar
Pieces Långärmade klänningar
Blåa Shorts
Sebago Shorts
Selected Femme Toppar & Tunikor
INGLOT Foundation
the Balm Foundation
RMS Beauty Rouge
Pimkie Ankelboots
H by Hudson Kängor
Park Lane Loafers
KG Kurt Geiger Sandaler
NA-KD rea
Samsoe & Samsoe rea
Boomerang rea
Converse rea
Craft rea
Elodie Details rea
ERNST rea
Gina Tricot rea
Gucci rea
Ilse Jacobsen rea