Tubhalsdukar

Filter för Tubhalsdukar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Tubhalsdukar

Höst och vinter med en tubhalsduk

Det finns inget mysigare än en skön halsduk om halsen när det är kallt. Att kunna stoppa händerna långt in i fickorna på kappan och näsan under en tubhalsduk medans man väntar på bussen har inget pris! Tubhalsdukar är vackra också, i olika material och färger som ger den där extra elegansen till din outfit. Det lätta med tubhalsduken är att den är cirkelvirkad, så du behöver bara trä den över huvudet utan större ansträngning för att komplettera din look. En tubhalsduk i en härlig färg ger lite glädje åt de gråa och mörka vinterkläderna.


Mysigt och vackert

Det finns tubhalsdukar av olika material. Till vintern kan du hitta en snygg tubhalsduk av till exempel ylle, som puffar upp sig så fint om halsen. Men på hösten är ylle lite för varmt, då kan du välja ett slätare och tunnare material. Det finns långa tubhalsdukar som du kan linda flera gånger om halsen, det ser jättetjusigt ut. Ha den under en jacka med pälskrage eller en klassisk kappa. Eller använd den när du vill ta kaffe på balkongen en kall eftermiddag, glöm inte en stickad kofta och mysiga sockor för att höja välbehagsnivån.

Matcha med mössa och vantar

När de kalla tiderna börjar att nära sig kan du hitta butikerna fulla med olika varma halsdukar, sjalar och andra accessoarer. Varför inte passa på och skaffa en skön mössa också? Till exempel en vacker pälsmössa. Välj en stickad halsduk i en fräsch färg för att kombinera snyggt utseende med mysig bekvämlighet. Du kan hitta stickade tumvantar som matchar din halsduk, att gå matchad är alltid tecken på stil och klass. Ta hand om din halsduk och tvätta den då och då, inte allt för ofta. Du kan tvätta med lite bikarbonat då och då för att få tillbaka lystern på färgerna.Liknande sökningar
Adidas Leggings
Bershka Culottes
Didriksons Byxor
JOFAMA Kappor
Michael Kors Jackor
Dr Denim Högmidjade jeans
JOFAMA Mockakjolar
ONLY Jeanskjolar
Ralph Lauren Chiffongklänningar
Y.A.S Shorts
ONLY Jeansshorts
Me Too Toppar & Tunikor
ASOS Stickade tröjor
New Look Stickade tröjor
Pilgrim Skönhet och hälsa
Naomi Campbell Parfym
Davines Schampo
Burt´s Bees Läppglans
Cailyn Cosmetics Ögonskuggor
Duffy Sneakers
NLY rea
Dirty Linen rea
ERNST rea
Esprit rea
Exuviance rea
Gucci rea
Hugo Boss rea
Kavat rea
Love rea
Markslöjd rea