Hängslen

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Hängslen

Hängslen har blivit mode igen

Länge var hängslen bara associerat med äldre män som hade gabardinbyxor och struken skjorta på sig, men så är inte längre fallet. Numera kan vem som helst ersätta ett läderbälte eller nitbälte med ett par snygga hängslen utan att dra till sig några förvånade blickar. Genom att välja ett par som har lite annorlunda färg eller ett speciellt mönster kan man höja hela outfiten ett par snäpp väldigt enkelt. De passar bra att ha både till shorts, byxor och kjol, så länge det inte redan finns något skärp inbyggt i plagget.

X eller Y-form

Hängslen finns i många olika modeller, men de allra vanligaste är de som antingen bildar ett X eller ett Y i ryggen innan spännena fästs vid linningen av plagget man har på sig. Hängslet kan antingen vara helt i elastiskt material, eller bara på den understa delen ovanför spännet. Detta är såklart en av de nyare detaljerna på hängslena, som funnits sedan 400 talet f. Kr. Sedan 1820 har vi haft de lite modernare hängslena, de uppfanns av Albert Thurnston. Letar du efter ett par bra hängslen idag kan du kika både på herr- och på damavdelningen, eftersom det inte är någon könsspecifik storlek på dem, det går att använda vilka som så länge man tycker de är fina.

Fixa stilen med hängslen

Att matcha hängslen är inte särskilt svårt men man kan ändå behöva lite tips på vägen. Man kan anpassa sina hängslen till att passa ens personliga stil, om man vill ha en lite retro look kan man gärna använda hängslen till ett par högre byxor och en gubbkeps, annars kan man köra lite modernare stuk genom att ha en kort, plisserad kjol till sina hängslen och toppa looken med en snapback keps. Tänk på att inte ha något midjebälte när du har hängslen, eftersom det ger ett komisk snarare än moderiktig intryck.Liknande sökningar
Adidas Mössor
Love Moschino Plånböcker
New Balance Ryggsäckar
Yaxell Kockknivar
Easy living by Martinsen Matbord
Chiara Forthi Blusar
Jacqueline de Yong Långärmade blusar
Gina Tricot Byxor
Pieces Byxor
Reclaimed Vintage Manchesterbyxor
J.LINDEBERG Jeans
How to Kiss a Frog Klänningar
DKNY BHs
Sloggi Kalsonger
Beyoncé Parfym
Revlon Balsam
Love Moschino Boots
Rieker Lågskor
Agnes Cecilia Sandaler
Topshop Träningsskor
NA-KD rea
Barbour rea
Books rea
Canada Goose rea
DAGMAR rea
Eton rea
Ganni rea
Gant rea
Geggamoja rea
Happy Socks rea