Cowboyhattar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Cowboyhattar

En cowboyhatt är den klassiska modehatten

En cowboyhatt är något så ovanligt som en internationell succé som bara förknippas med landet det kommer ifrån. Till skillnad från ett plommonstop eller en tyrolerhatt har man främst på sig, i alla fall traditionellt sett, en cowboyhatt av praktiska skäl. Det breda brättet skyddar både ansikte och nacke mot sol, och den ganska avslappnade passformen gör att hatten inte skaver fast man har på sig den hela dagen. Det finns faktiskt många olika material en cowboyhatt kan vara gjord av, allt från strå till filt kan användas vid tillverkningen utan att den för den sakens skull blir mer eller mindre av en cowboyhatt.

Den snygga siluetten höjer modefaktorn

Alla vet hur en cowboyhatt ser ut och alla har nog också någon gång funderat på att köpa en. Cowboyhatten har, precis som kusinen stråhatt och släktingen panamahatt gått in och ut ur trenderna under i princip 100 år. Numera kan både tjejer och killar ha på sig cowboyhatt, och man behöver inte ens vara i närheten av de amerikanska staterna för att vara helt moderiktig med en på huvudet. Det finns cowboyhattar i många olika färger, men den kanske snyggaste är en av de mest traditionella, en beige eller en brun hatt med ett enkelt snöre runt brättet eller kanske en och annan fjäder.

Användbar året om

Fördelen med att ha en cowboyhatt istället för en pälsmössa eller snapback keps är att den är anpassningsbar till alla väder. I och med att den är gjord att ha utomhus i de kalla vintrarna såväl som på sommaren finns det många bra egenskaper hos cowboyhatten som gör den perfekt att använda året om. Det roliga kan ju vara att köpa olika färger på hatten för olika säsonger, men det är såklart helt individuellt, även om vi tycker det är klart snyggast med en vit cowboyhatt på sommaren och en mörkröd eller brun när det börjar närma sig vinter.Liknande sökningar
Guess Ryggsäckar
Monki Långärmade blusar
Zizzi Leggings
Reclaimed Vintage Jeansjackor
Stradivarius Jackor
Levis Slitna jeans
Part Two Kjolar
Happy Holly Klänningar
Yves Saint Laurent Klänningar
Gabba Jeansshorts
Only & Sons Skjortor
Criminal Damage Hoodies
Kenzo Tröjor
MANGO Tröjor
Hugo Boss Eau de parfum
Naomi Campbell Parfym
Sensai Foundation
Bare Minerals Puder
UGG Skor
Hugo Boss Tofflor
Adidas rea
Calvin Klein rea
Dickies rea
Ellesse rea
Elodie Details rea
Geggamoja rea
Levi's rea
Lindberg rea
Molo rea
Mumin rea