Fedora hattar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Fedora hattar

Klassigt med fedora hatt

Fedora hatten är oftast associerad med klass och elegans, som man har kunnat se hos kända skådespelare som Humphrey Bogart och Johnny Depp. För det mesta har den tillverkats för män, men det finns också modeller för kvinnor. Fedora hatten är gjord av filt och filten tillverkas för det mesta av ull, som från kanin. Fedora hatten uppstår vid 1800 - talet och skulle användas till en början endast till kostym. Men nu kan den matchas till de flesta klädstilar, från hipster till classy. Alltid ger den det där lite extra till en elegant stil.


Lyxig skygga

Du kan använda fedora hatten som skydd mot solen. Med markerat brätte och skön passform ger den bra skugga för ögonen. Eller ta fram den som accessoar till en hip look, eller till en elegant outfit på kvällen. Är du kille kan du matcha den din dina favoritjeans och en rutig skjorta under dagtid. Byt om till kostym, glansiga skinnskor och toppa med fedora hatten. Som tjej kan du använda den till en somrig bomullsklänning, eller till boyfriendjeans och en snygg blus. Vill man ge en extra klassig touch till sin look kan man sätta på sig ett par pilotsolglasögon, eller gå retro med runda solglasögon.
 

Matcha hatten

En fedora hatt är alltid en bra investering. Den kommer till handa när du vill skapa en lyxig look. Den förknippas ofta med jazz och blues, så den passar perfekt om du ska på en utekonstert. Har du en dålig hårdag? Med den snygga fedora hatten kan du snabbt och enkelt dölja rebelliska hårslingor. Välj färg och modell efter de färger du har på kläderna hemma, då får du mer chans att använda hatten ofta. Tycker du om mönster så kan du skaffa en hatt med något utstickande print eller detaljer på, men du kan också gå för en klassisk modell och istället skaffa olika band eller sjalar som du kan slinga runt hatten för lite ombyte då och då.Liknande sökningar
Jack & Jones Mössor
Pimkie Långärmade blusar
Adidas Utsvängda byxor
Levis Manchesterbyxor
Carhartt WIP Västar
Happy Holly Kappor
Calvin Klein Klänningar
QED London Maxiklänningar
Lexington Skjortor
Björn Borg Träningstights
Adidas T-shirts
Bread & Boxers Pikétröjor
Hugo Boss Hoodies
Tiger of Sweden Tröjor
Nivea Deodorant
Maria Åkerberg Foundation
NYX Ögonskuggor
Rimmel Puder
Birkenstock Lågskor
Ecco Skinnpumps
Adidas rea
Calvin Klein rea
Dickies rea
FIXONI rea
Geggamoja rea
Lindberg rea
Molo rea
Mumin rea
Name it rea
New Era rea