Pälsmössor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Pälsmössor

Väl rustad för vintern i en pälsmössa


När det är ruggigt, grått och blåser kallt på vintern finns det inget mysigare än en skön pälsmössa på huvudet. Speciellt om den har långa öron, då behöver du inte frysa sönder när det är grått och iskallt där ute. Pälsmössan är dessutom elegant och passar den modeinriktade personen. Du behöver inte förlora touchen när vintern börjar närma sig. Var fin i kanten hela året och skaffa dig en pälsmössa till denna säsong, för riktigt kalla dagar.


Lyxigt bättre

Använd en mysig pälsmössa som hatt under kall höst och vinter som skydd mot kyla och som en trendig accessoar för en chic look. Du kan välja bland olika modeller. Kanske en rysk shapka eller usjanka med nedfällbara öron? Mycket bra för snöblåsigt väder och snyggt till långkappa. Du kan också hitta mössor som bara har en krans i päls, eller som är vadderade på insidan med kort päls. Storleken och formen du väljer är helt upp till dig. Du kan också välja en faux pälsmössa, om du föredrar det på grund av personliga åsikter, eller endast för prisets skull. En faux pälsmössa kan också vara färgad i mustiga färger, perfekta för att ge en dos glädje på den annars gråa vintertiden.

Hur man skapar en elegant och mysig look

När det kommer till att matcha och kombinera ytterkläder till vintern så kan en fin smäcka i päls vara den avgörande komponenten. En lång vinterkappa, snygga boots och en lyxig pälsmössa kommer att ge din look ett lyft på både utsidan och insidan. En kappa med pälskrage matchar en pälsmössa totalt! Är det riktigt kallt ute kan det vara bra att skaffa ett par ullstrumpor också. Välj även snygga handskar som ett snyggt avslut på outfiten. Skinnhandskar passar en stilren blandning. För en fullständigt mysig look kan du välja tumvantar i matchande färg och material.Liknande sökningar
Classic collection Badrumsmattor
Pieces Blusar
Pimkie Blusar
ASOS Cargobyxor
Weekday Byxor
Cream Jeansjackor
Juicy Couture Jackor
Name it Jackor
Stradivarius Kappor
VILA Kavajer
Liquorish Midikjolar
NN07 Hoodies
VERO MODA Koftor
Giorgio Armani Strumpor
Christina Aguilera Eau de parfum
Beard Monkey Hudvård
E.l.f Concealer
primigi Boots
Raid Skor
Vagabond Slip in
Adidas rea
Calvin Klein rea
Carhartt WIP rea
Dickies rea
Ellesse rea
Elodie Details rea
Geggamoja rea
Levi's rea
Lindberg rea
Molo rea