Snapback kepsar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Snapback kepsar

Snapback keps är bästa sättet att uttrycka din stil

Snapback kepsen är en av två huvudkategorier av kepsar, den andra är gubbkeps. Till skillnad från gubbkepsen har en snapback keps en helt fristående skärm, den sitter alltså inte ihop med ovansidan på kepsen på samma sätt som en gubbkeps gör. Den här sortens keps lanserades i England på 1800-talet och är nu populär över hela världen. Den är ett populärt sätt att visa vilket lag man hejar på i baseboll eller amerikansk fotboll, vilken slags musik och artist man tycker om eller vilket politiskt budskap man har. Vem man än är, hur gammal man än är och vart man än bor kan man alltid använda en snapback keps till att göra ett fashion statement.


Trenderna inom kepsar

Det finns som sagt många olika sätt att uttrycka en tillhörighet genom kepsen, och det går mode i vilka slags kepsar som är populära just nu. Det finns dessutom olika sätt att använda kepsen, alla har nog någon gång provat på den klassiska looken med kepsen back och fram, med skärmen hängandes i nacken. En annan klassiker är att samla håret i en hästsvans som sen får sticka ut genom baksidan på kepsen. Oavsett vilket man föredrar finns det massor av olika kepsar i alla möjliga färger och med all världens tryck att plocka på sig i affärerna. Det är perfekt både på sommar och vintermånaderna, och det är en snabb och effektiv lösning till en dålig hårdag. 

Kepsen är den modernaste hatten

Även om snapback kepsen har funnits i flera hundra år är det den huvudbonad som är mest populär på unga människor. Till skillnad från plommonstop, panamahatt, stetsonhatt och tyrolerhatt är det mestadels folk som ännu inte nått fyrtio årsstrecket som plockar på sig en keps i affären. Det är därför det finns så många coola designs på kepsarna också, eftersom de är gjorda för lite yngre folk. Välj en keps som både passar din stil och din personliga smak, vare sig det gäller sport, mode eller musik.Liknande sökningar
New Look Hattar
Skip Hop Kabinväskor
SATAKE Santokuknivar
Whyred Kortärmade blusar
daisy street Orrebyxor
Heart & Dagger Mjukisbyxor
HOPE Byxor
Liquor N Poker Cargobyxor
Stylein Orrebyxor
Parisian Kappor
Replay Jackor
William Baxter Jeansjackor
ONLY Midikjolar
Y.A.S Bröllopsklänningar
culture Toppar & Tunikor
Jack & Jones Hoodies
Roxy Tröjor
Original Penguin Skor
New Balance Sandaler
Champion Canvas sneakers
Adidas rea
Calvin Klein rea
Dickies rea
FIXONI rea
Geggamoja rea
Lindberg rea
Molo rea
Mumin rea
Name it rea
New Era rea