Solhattar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Solhattar

Solhatten, den praktiska och snygga accessoaren

En snygg solhatt kan vara en praktisk lösning som skyddar dig mot solsting. Men den är även en väldigt snygg accessoar. Att skydda sig mot solen har blivit allt mer på tapeten då studier visar hur farligt det kan vara att utsätta sig för solen för mycket. På sistone har solhatten synts både i tidningar och bloggar, speciellt på strandbilderna. En solhatt börjar snart vara lika populär som solglasögonen i semesterväskan. Idag finns det många versioner och stilar på solhattar så du kan hitta en hatt som kan passa just din stil.

En sofistikerad semesterlook

Den sofistikerade looken en solhatt kan ge har blivit väldigt populär. Vare sig du är ute efter en stor eller liten hatt så kan du hitta den stilen du letar efter för att vara redo för solens vassa strålar. En solhatt med band eller blomma, i tyg eller mer som en stråhatt, eller den mest enklaste stilen. En mindre hatt kan ge en mer chic look medans den större hatten oftast ser mer sofistikerad ut. Matcha gärna din hatt med ett par pilotsolglasögon för en ännu mer modern look.

Att hitta sin hatt

Om du inte vet exakt hur du vill att din hatt ska se ut så kan man gå in på bloggar och tidningar för att få inspiration. Om du shoppar för semestern så kan du tänka på de plagg du tänkt packa med dig för att veta vilken stil som kommer att passa dig. Tänk också på din huvudform och försök hitta någon som har den typ av hatt du är ute efter med en liknande huvudform som dig. På så sätt kan du se ungefär hur det kommer se ut när du har din nya hatt på dig. En hatt kan du använda under många somrar och semestrar framför dig och kan bli din bästa vän de riktigt heta sommardagarna.Liknande sökningar
Blåa Väskor
Carl Mertens Bestickset
Artwood Soffbord
Rowico Matbord
For Love & Lemons Bikinis
Gula Badkläder
NA-KD Långärmade blusar
AX Paris Vida byxor
Lindberg Byxor
Only & Sons Cargobyxor
William Baxter Chinos
Monki Blazers
Bershka Jeans
Levis Jeans
By Malene Birger Midikjolar
Guess Träningskläder
By Malene Birger Stickade tröjor
Shiseido BB cream
Clarins Smink
Converse barnskor
Adidas rea
Calvin Klein rea
Dickies rea
FIXONI rea
Geggamoja rea
Lindberg rea
Molo rea
Mumin rea
Name it rea
New Era rea