Solhattar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Solhattar

Solhatten, den praktiska och snygga accessoaren

En snygg solhatt kan vara en praktisk lösning som skyddar dig mot solsting. Men den är även en väldigt snygg accessoar. Att skydda sig mot solen har blivit allt mer på tapeten då studier visar hur farligt det kan vara att utsätta sig för solen för mycket. På sistone har solhatten synts både i tidningar och bloggar, speciellt på strandbilderna. En solhatt börjar snart vara lika populär som solglasögonen i semesterväskan. Idag finns det många versioner och stilar på solhattar så du kan hitta en hatt som kan passa just din stil.

En sofistikerad semesterlook

Den sofistikerade looken en solhatt kan ge har blivit väldigt populär. Vare sig du är ute efter en stor eller liten hatt så kan du hitta den stilen du letar efter för att vara redo för solens vassa strålar. En solhatt med band eller blomma, i tyg eller mer som en stråhatt, eller den mest enklaste stilen. En mindre hatt kan ge en mer chic look medans den större hatten oftast ser mer sofistikerad ut. Matcha gärna din hatt med ett par pilotsolglasögon för en ännu mer modern look.

Att hitta sin hatt

Om du inte vet exakt hur du vill att din hatt ska se ut så kan man gå in på bloggar och tidningar för att få inspiration. Om du shoppar för semestern så kan du tänka på de plagg du tänkt packa med dig för att veta vilken stil som kommer att passa dig. Tänk också på din huvudform och försök hitta någon som har den typ av hatt du är ute efter med en liknande huvudform som dig. På så sätt kan du se ungefär hur det kommer se ut när du har din nya hatt på dig. En hatt kan du använda under många somrar och semestrar framför dig och kan bli din bästa vän de riktigt heta sommardagarna.Liknande sökningar
Vita Badrockar
Glamorous Kappor
Good For Nothing Skinny jeans
MANGO Utsvängda jeans
Tom Tailor Jeans
Röda Kavajer
Happy Holly Långärmade klänningar
OBJECT Midiklänningar
Sisters Point Maxiklänningar
Star Nutrition Träningslinnen
Happy Socks Strumpor
Mesoestetic Dagkräm
Rodial Dagkräm
Elemis Ansiktsmasker
Kerstin Florian Serum
Vichy Solkräm
Elizabeth Arden Läppstift
Gula Loafers
Converse Canvas sneakers
Sneaky Steve Skinnsneakers
Adidas rea
Calvin Klein rea
Carhartt WIP rea
Dickies rea
Elodie Details rea
Geggamoja rea
Lindberg rea
Molo rea
Mumin rea
New Era rea