Stetsonhattar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Stetsonhattar

En stetsonhatt är cowboyhatten med högsta kvalitet

Att en cowboyhatt är både snygg och funktionell vet vi, men det finns faktiskt en modell av hatten som är ett snäpp upp i mode hierarkin, nämligen stetsonhatten. Det är en cowboyhatt gjord av Stetson, som är en nordamerikansk tillverkare. Detta är hatten alla västern-legender hade på sig när det begav sig, och man känner lätt igen den på den klassiska designen och det högkvalitativa materialet den är gjord av. Sedan John Stetson först uppfann den här hatten 1862 har den varit omtyckt och välanvänd av alla som tycker om cowboy kulturen, vare sig man lever i den eller inte.


En gammal tradition och ett nytt mode

Efter det att Stetson lanserat stetsonhatten tog det snabbt fart med tillverkningen, snart hade det fullkomligt exploderat och man gjorde över 3 miljoner hattar om året. Till skillnad från till exempel en gubbkeps och en panamahatt är stetsonhatten inte bunden till att bara användas av killar, och därför blev det snabbt ett mode också bland tjejerna på gårdarna och i stan. Stetsonhatten är idag minst lika populär som den varit under de senaste århundradena, och därför finns det fortfarande många hattar i omlopp.

Välj den klassiska modellen

I och med att stetsonhatten funnits så pass länge har det naturligtvis kommit massor med olika versioner på den klassiska modellen. Även om många av dem är väldigt snygga är det ändå något speciellt med den ursprungliga designen, den för tankarna direkt till västern-filmer, till country musik och till en varm kultur inte så långt från vår egen. Köper du en stetsonhatt kan du räkna med att få bra kvalitet, ett bra val på färger och designs, och dessutom kan du använda hatten år ut och år in, eftersom den alltid är gjord av hållbart material som inte slits ut särskilt lätt. En kompanjon för många dagar och nätter framöver, alltså.Liknande sökningar
Hardanger Bestikk Tårtspadar
Reima Baddräkter
Blåa Badkläder
Cream Omlottblusar
Le Breve Byxor
MANGO Jeans
DAGMAR Långklänningar
Parisian Festklänningar
Twist & Tango Maxiklänningar
Studio Total Regnjackor
Miss Selfridge Shorts
Hummel Linnen
Ralph Lauren Polotröjor
Svarta Stringtrosor
Babor Ansiktsrengöring
Clarins Läppstift
New Look Finskor
FILA Sandaler
Converse Canvas sneakers
Saucony Sneakers
Adidas rea
Calvin Klein rea
Dickies rea
Elodie Details rea
Geggamoja rea
Levi's rea
Lindberg rea
Molo rea
Mumin rea
Name it rea