Geggamoja mössor

Filter för Mössor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Geggamoja mössor

Geggamoja – barnkläder av stil

Geggamoja är inte enbart ett skönt namn för barnkläder, men också kläder som är praktiska och snygga. Ett av deras mest populära plagg är deras mössor som passar alla; från nyfödda barn till vuxna. Hela familjen kan matcha med mössor från Geggamoja. Detta klädföretag tror på att barn borde ha kläder som både är av bra kvalitet men även är roliga. Detta är den perfekta kombinationen; barn vill ha roliga kläder medan deras föräldrar är desperata efter praktiska kläder som håller. När du köper kläder från Geggamoja vet du att du köper hållbara och bekväma kläder, men dessutom kommer ditt barn vara coolast i skolan.

Ett familjeföretag som skapar färgglada
och tåliga kläder


Geggamoja är ett familjeföretag som skapades av två systrar som själva hade småbarn. Därför vet du att deras kläder inte enbart har en rolig design utan också är praktiska för barnen. Geggamoja har ett klart mål: de designar kläder som deras barn själva använder. Självklart ska det vara kul för barn att klä på sig och med Geggamoja är detta garanterat. Geggamojas mönster är lekfulla och färgglada, dessutom kan hela familjen matcha med mössor från Geggamoja vilket bidrar till ett perfekt tillfälle att ta ett familjefoto.

Fodrade mössor under vintern

För barn i Sverige är det ett måste att under vintern ha mössor som skyddar deras öron. Geggamojas mössor är fodrade och håller garanterat barnens och dina öron skyddade under de kallaste månaderna. Mössornas material och mönster gör detta företag till en stor hit för både barnen och deras föräldrar. Geggamojas mössor görs i mjuk fleece som är bekvämt för barnen att använda under hela dagen. Dessa mössor finns i massor av olika mönster - varför inte köpa en mössa med flygplan, astronauter, fjärilar, hundar och många fler roliga mönster?

Ekologiska kläder

Geggamojas kläder är ekologiska och tillverkas i GOTS certifierad bomull, vilket gör att det är ett företag att lita på med tanke på dina barn. Med Geggamoja kan du enkelt klä barnen utan att behöva oroa dig för gifter i tygerna. Deras kläder är dessutom tåliga och förstörs inte så fort de tvättas. Geggamoja förstår verkligen vad både barn och deras föräldrar vill ha. Geggamoja har ett stort utbud av kläder, bland annat Geggamojas mössor som är ett måste under alla årstider. Men de gör även byxor, tröjor, glasögon, jumpsuits och mycket mer. Att klä dina barn för dagen är enklare med kläder från Geggamoja.

Geggamojas kläder som håller

Det finns mycket att tänka på när man handlar kläder till barn; för det första måste kläderna vara bekväma, de måste vara tåliga, snygga men även praktiska, och allt detta får du med kläder från Geggamoja. När du köper ett plagg från Geggamoja vet du att du har investerat i kläder som kommer att hålla från barn till barn. Geggamojas mössor är en stor hit för hela familjen. De har en lekfull design som håller barnens öron (och dina) varma under de kallaste vintermånaderna. Geggamoja är ett märke du kan lita på och deras främsta fokus är att skapa kläder som barn kommer att älska att använda.

Liknande sökningar
Geggamoja Hattar
Blåa Mössor
Calvin Klein Mössor
Didriksons Mössor
Elodie Details Mössor
Guess Mössor
Jack & Jones Mössor
Lindberg Mössor
New Era Mössor
Reima Mössor
Studio Total Mössor
Superdry Mössor
Gröna Mössor
Rosa Mössor
Svarta Mössor
Vita Mössor
Geggamoja Byxor
Geggamoja Kjolar
Geggamoja Tröjor
Geggamoja Strumpor
Samsonite Väskor
Aida Rödvinsglas
Filippa K Baddräkter
Odd Molly Ärmlösa blusar
Love Moschino Jackor
Morgan Jackor
ONLY Skinnjackor
Just Junkies Slim jeans
Parisian Högmidjade jeans
Jacqueline de Yong Jumpsuits