Bröstnäsdukar

Filter för Bröstnäsdukar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Bröstnäsdukar

Bröstnäsduk, pricken över i:et

En bröstnäsduk bör inte blandas ihop med en snusnäsduk, då materialen ofta är annorlunda samt storleken. Du kan komma undan med att använda en snusnäsduk, men oftast så märks det dock. Om du håller på att plocka ihop en snygg kostym så får du inte glömma bröstnäsduken i kavajfickan. Den är pricken över i:et då den får allting att gå ihop. Detta speciellt om du matchar den till slipsen eller flugan. Och om du har damsällskap, så matcha gärna din bröstnäsduk med henne också. Att vara ett matchande par är nämligen väldigt vackert och ser väldigt genomtänkt och smickrande ut.

Mycket att välja på

En bröstnäsduk finns i många färger, mönster och material. Många gånger när du köper en slips finns det en matchande bröstnäsduk, då du helst inte vill mixa material. Att ha en glänsande slips och en matt bröstnäsduk kan se ut som att du har bröstnäsduken ut och in, eller att du bara har tagit något du hittade hemma. Du kan däremot ha en mönstrad slips eller fluga och en enkel enfärgad bröstnäsduk. Den bör då vara av den färgen som slipsen har mest av, det kan se väldigt stilrent ut. Om du vill ha en mönstrad bröstnäsduk bör du dock se till att mönstret inte skär sig med något annat du har på dig.

Gör det enkelt

Ska du på ett fint evenemang och vill vara säker på din sak så kan det vara lättast att köpa din bröstnäsduk när du köper din slips eller fluga. Eller att köpa enfärgat då detta ser väldigt stilrent ut. Ska du använda fluga kan det vara en kul grej att då även använda hängslen, detta kan ge en riktigt snygg och klassisk look. Ett par svarta bambustrumpor är bekväma och stilrena att använda i finskorna. Så när du väljer din bröstnäsduk tänk på helheten. Se till att allt hänger ihop, till och med du och tjejen!Liknande sökningar
Rieker Väskor
NA-KD Omlottblusar
ROCKANDBLUE Jackor
Emporio Armani Jeans
Nudie Jeans Jeans
OBJECT Pennkjolar
Soaked in Luxury Plisserade kjolar
VERO MODA Volangkjolar
Free People Långärmade klänningar
Little Mistress Klänningar
Moves Klänningar
One Teaspoon Jeansshorts
Triumph Nattlinnen
Nudie Jeans Tröjor
Samsoe & Samsoe BHs
Ariana Grande Eau de parfum
Vagabond Skor
Truffle Collection Loafers
Duffy Stövletter
Superga Tofflor
Jack & Jones rea
Bare Minerals rea
By Malene Birger rea
DAGMAR rea
Dr Martens rea
ERNST rea
Filippa K rea
Georg Jensen rea
Iittala rea
J.LINDEBERG rea