Bröstnäsdukar

Filter för Bröstnäsdukar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Bröstnäsdukar

Bröstnäsduk, pricken över i:et

En bröstnäsduk bör inte blandas ihop med en snusnäsduk, då materialen ofta är annorlunda samt storleken. Du kan komma undan med att använda en snusnäsduk, men oftast så märks det dock. Om du håller på att plocka ihop en snygg kostym så får du inte glömma bröstnäsduken i kavajfickan. Den är pricken över i:et då den får allting att gå ihop. Detta speciellt om du matchar den till slipsen eller flugan. Och om du har damsällskap, så matcha gärna din bröstnäsduk med henne också. Att vara ett matchande par är nämligen väldigt vackert och ser väldigt genomtänkt och smickrande ut.

Mycket att välja på

En bröstnäsduk finns i många färger, mönster och material. Många gånger när du köper en slips finns det en matchande bröstnäsduk, då du helst inte vill mixa material. Att ha en glänsande slips och en matt bröstnäsduk kan se ut som att du har bröstnäsduken ut och in, eller att du bara har tagit något du hittade hemma. Du kan däremot ha en mönstrad slips eller fluga och en enkel enfärgad bröstnäsduk. Den bör då vara av den färgen som slipsen har mest av, det kan se väldigt stilrent ut. Om du vill ha en mönstrad bröstnäsduk bör du dock se till att mönstret inte skär sig med något annat du har på dig.

Gör det enkelt

Ska du på ett fint evenemang och vill vara säker på din sak så kan det vara lättast att köpa din bröstnäsduk när du köper din slips eller fluga. Eller att köpa enfärgat då detta ser väldigt stilrent ut. Ska du använda fluga kan det vara en kul grej att då även använda hängslen, detta kan ge en riktigt snygg och klassisk look. Ett par svarta bambustrumpor är bekväma och stilrena att använda i finskorna. Så när du väljer din bröstnäsduk tänk på helheten. Se till att allt hänger ihop, till och med du och tjejen!Liknande sökningar
By Malene Birger Axelremsväskor
Dune Väskor
Landmann Gasolgrillar
Happy Holly Leggings
Brave Soul Bomberjackor
Converse Kappor
Jaded London Jeansjackor
French Connection Raka jeans
Svarta Kappor & Rockar
Champion Klänningar
DRY LAKE Maxiklänningar
Goddiva Bröllopsklänningar
Soyaconcept Klänningar
color kids Regnjackor
Tommy Hilfiger Shorts
Champion T-shirts
Gabba T-shirts
Babor Ansiktsmasker
Dove Deodorant
Wrangler Stövletter
Jack & Jones rea
BUBBLEROOM rea
Busnel rea
ERNST rea
Filippa K rea
Gant rea
Geggamoja rea
Iittala rea
Love rea
MANGO rea