Snusnäsdukar

Filter för Snusnäsdukar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Snusnäsdukar

Snusnäsduken, det nya modeföremålet

Snusnäsduken har funnits länge. Men på senaste tiden har modet att sätta den i håret kommit tillbaka och har på så sätt gett ett nytt liv åt snusnäsduken. Snusnäsduken har länge använts för att sätta runt halsen eller över näsa och mun när man åker skidor eller snowboard. Den har även använts som en gullig accessoar runt halsen på hundar. Nu har den gamla trenden kommit tillbaka så nu knyts den även runt huvudet som hårband. Detta är både praktiskt för att få bort håret ur ansiktet men också gulligt. 

Många användningsområden

Vare sig du tänkt använda dins snusnäsduk runt halsen på din hund eller på ditt eget huvud så är det en väldigt fin accessoar. Men det finns ännu fler användningsområden för din snusnäsduk. Du kan använda den som ögonbindel för lekar, eller som en duk i fönstret eller på bordet. Bara din fantasi kan stoppa användningsmöjligheterna. Det finns oändligt många färger, mönster och till och med tryck på snusnäsdukar, så att hitta en som passar din stil och smak är inga problem. De olika färgerna sätter spinn på fantasin och kan matcha alla dina klänningar och tröjor.

Köp flera snusnäsdukar

I och med att det finns så många variationer och användningsområden och de dessutom oftast inte är så dyra, köper många flera stycken. Om du tänker använda din snusnäsduk som ett modernt hårband så se till att ha flera i olika färger och mönster så du kan matcha många av dina kläder. Den nya men ändå gamla stilen är perfekt till sommarklänningen. Den gulliga stilen kan även bli lite tuff med ett par snygga jeansshorts och pilotsolglasögon. Så se till att följa denna roliga trend och börja använda den fina snusnäsduken som en accessoar. Om det så är för ditt husdjur eller för dig själv, eller varför inte för båda?Liknande sökningar
Levis Magväskor
Kosta Boda Ölglas
Wüsthof Skalknivar
River Island Bikinis
ASOS Fritidsbyxor
Y.A.S Kappor
Calvin Klein Stretch jeans
Reclaimed Vintage Minikjolar
VILA Plisserade kjolar
Noisy May Skjortklänningar
Champion Shorts
Free People Shorts
Lacoste T-shirts
Shiseido Serum
Bare Minerals Ögonskuggor
Silver Street Boots
Ralph Lauren Skor
Steve Madden Skor
Gant Flip-flops
Adidas Vandringsskor
Barbour rea
Canada Goose rea
Casall rea
DAGMAR rea
Didriksons rea
Geggamoja rea
Happy Socks rea
Jumperfabriken rea
Lexington rea
MANGO rea