Öronmuffar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Öronmuffar

Öronmuffar håller både värmen och stilen

Femtonåriga Chester Greenwood var ute och åkte skridskor med sina kompisar en vinterdag 1873 när han plötsligt fick en idé för ett par öronskydd som inte var formade som en mössa utan hölls ihop med ett metallspänne. Han sprang hem till sin mamma, som gjorde ett par provisoriska öronmuffar utifrån Chesters beskrivning och fyra år senare fick han patent på sin design. Sedan dess har det funnits öronmuffar att köpa världen över, antingen med ett metallspänne eller av plast. Själva poängen är att ha huvudet fritt och bara skydda öronen, till skillnad från en hatt som inte når ner till örsnibbarna, som till exempel en pälsmössa eller ett plommonstop.


Para ihop med senaste tekniken

Att ha bra skydd för öronen är perfekt i kyliga väder, men det kan också vara en bra isolering när man vill lyssna på musik eller på en podd när man sitter på bussen eller är ute på en promenad. Numera finns det öronmuffar som är designade för att man ska kunna ha hörlurar på sig under, så att det inte skaver mot vartannat. Med ett par sådana öronmuffar och en snygg palestinasjal, stickad halsduk eller tubhalsduk kan du ta dig ut i vilket väder som helst och inte behöva varken frysa eller spetsa öronen för att kunna höra musiken. Det är det perfekta skyddet för den som vill behålla en snygg frisyr också, eftersom man aldrig får hatthår av ett par öronmuffar.

Kombinera med pannband

Det kanske inte alltid hjälper att bara ha öronmuffar, men om man parar ihop dem med ett snyggt pannband kommer man få lite extra skydd mot kyliga vindar. Det är snyggast att ha öronmuffar i en neutral färg som svart, vitt eller brunt eftersom det annars snabbt blir klatschigt och ser ut som man har klätt ut sig. Det finns öronmuffar som går runt nacken istället för över huvudet, vilket gör att man kan ha håret högt uppsatt fast man har muffarna på.Liknande sökningar
Disney Skolväskor
Örgryte Multifunktionsgardiner
Sammie Veckbandslängder
VERO MODA Blommiga blusar
Glamorous Kappor
Love Moschino Jackor
Champion Kjolar
InWear Chiffongklänningar
Junarose Skjortklänningar
Morris Kostymer
Svarta Toppar & Tunikor
New Era Träningströjor
ONLY PLAY Tröjor
Gant Boxershorts
Mesoestetic Solkräm
Weleda Kosttillskott
NYX Highlighter
Ardell Ögon
Reima Stövlar
Reebok Performance Vandringsskor
ASICS rea
Boomerang rea
Busnel rea
Canada Goose rea
Casall rea
Converse rea
DAGMAR rea
Ecco rea
Esprit rea
Gant rea