Pannband

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Pannband

Pannband för sport och fritid

Ett pannband kan vara många olika saker, det kan vara en del i den traditionella klädseln hos indianer, det kan vara en accessoar i en tavla från 1920-talet eller så kan det vara en praktisk detalj att plocka med sig när man ska ut och sporta. Vilket man än syftar på är pannbandet en stor del av det klassiska modet och har funnits med i princip så länge vi har haft moderna kläder på kroppen. Numera kan man närmast jämföra pannbandet med en bandana fast sammanfogad, och till skillnad från bandanan har man aldrig ett pannband runt halsen. Ett pannband kan enkelt ersätta öronmuffar eftersom de täcker öron och panna när man som mest behöver det.


De klassiska pannbanden

Alla har nog sett en bild från det glada 1920-talet där kvinnorna har på sig de typiska klänningarna med låg midja och ett pannband med en fjäder vid tinningen, eller med juveler fastsydda längsmed tyget. Den bilden av pannband har vi inte riktigt idag, men det finns några modeller som kommer tillbaka då och då, fast då är de mer som ett hårband än som ett pannband. Själva poängen med ett pannband är ganska simpelt, det ska hålla bort håret från ansikte och hals. Detta klarar dagens sportiga pannband utan problem, eftersom de är elastiska och formar sig efter bärarens huvud och på så sätt ser till att både värma och hålla undan håret.

Matcha med sportkläderna

Pannbandet håller också undan svetten från att rinna ner i ögonen, så att man inte behöver hålla på att torka sig i ansiktet stup i kvarten. Det är ganska vanligt att fotbollsspelare har på sig pannband, men framför allt är det inom skidsporten som det används. Håll ett öga på vilka färger proffsen har och leta sen upp samma nyans i affären, det kommer garanterat få träningen att kännas lite roligare än förut.Liknande sökningar
Adax Väskor
Pyrex Väskor
Influence Prickiga blusar
Burton Menswear Kostymbyxor
Gant Byxor
Weekday Jeansjackor
Just Junkies Jeans
Missguided Högmidjade jeans
Missguided Raka jeans
Parisian Kjolar
UNIQUE21 Skjortklänningar
Rosa Shorts
Gestuz Tröjor
Hype Hoodies
Jordan T-shirts
Urban Classics Tröjor
Adidas Boxershorts
Bomb Cosmetics Tvål
Miss Selfridge Skor
Reebok Performance Träningsskor
NA-KD rea
Trendyol rea
Birkenstock rea
Books rea
By Malina rea
Casall rea
Edblad rea
Elodie Details rea
Eton rea
Foreo rea