Palestinasjalar

Filter för Palestinasjalar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Palestinasjalar

Snyggt och skönt med palestinasjal

När det är kyligt behöver man någonting som skyddar halsen från vinden. En sjal kan vara den perfekta accessoaren! Du kan även vända till palestinasjalen för ett trendigt utseende. När vädret inte är ruggigt kallt kanske en tubhalsduk blir för varmt, då kan du ta fram din mysiga palestinasjal. Palestinasjalen har ofta olika vävda mönster i två eller flera färger. Mönstren är mest rutiga och randiga, passar bra till en casual eller en tuff rockig look.

Skönaste fritidssjalen

Palestinasjalar är inte så dyra och du kan lätt samla på dig flera stycken i olika färger och mönster. Om du har tre stycken, till exempel en svart, en vit och en röd eller rosa kan du matcha till dem flesta kläderna i din garderob. Palestinasjalen passar till en ledig stil, skön att ha under fritiden på våren eller hösten. Du kan till exempel använda en palestinasjal i valfri färg till dina favoritjeans och en svart topp, och en skön kofta till för att gå ut med vännerna.

Från hipster till rockare, alla kan använda den

Palestinasjalen passar personer med färgglada personligheter och som gärna visar deras musikintressen. Gillar du klädstilar som länkas till alternativ rock-pop eller ren rock, har du hittat din favorit accessoar i palestinasjalen. Vill du se lite tuffare ut kan du matcha outfiten med en tuff snapback keps eller en gubbkeps som går ihop med sjalen. Vill du köra en rock look, kan du dra på dig skinnjeans, kängor och en tajt topp under en bikerjacka plus en svart eller grå palestinasjal. Glöm inte ett par kaxiga pilotsolglasögon för ett statement. Diggar du hipster kan du välja att använda en rutig skjorta till ripped jeans och vans eller tennisskor. Komplettera med en passande palestinasjal som pricken över i:et.Liknande sökningar
Parisian Blommiga blusar
Adidas Jeans
AllSaints Skinny jeans
Jacqueline de Yong Skinny jeans
Noak Skinny jeans
Y.A.S Minikjolar
Joelle Långärmade klänningar
New Look Sommarklänningar
Áhkká Regnjackor
Free People Jeansshorts
I dig denim Jeansshorts
Selected Homme Jeansshorts
Timberland Skjortor
Dr Denim T-shirts
Pepe Jeans T-shirts
Blåa Kalsonger
Áhkká Strumpor
Elemis Serum
Office Skor
Timberland Kängor
Adidas rea
Boomerang rea
By Malene Birger rea
Canada Goose rea
Dirty Linen rea
Dyson rea
Eton rea
Georg Jensen rea
Kari Traa rea
Mumin rea