Ringsjalar

Filter för Ringsjalar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Ringsjalar

Trygghet för bebisen i en ringsjal

När en ny familjemedlem är på väg så börjar mammor och pappor att oroa sig för hur man ska ta hand om den lilla bebisen. Man skaffar gulliga bebiskläder och diverse bebisgrejer. Bland nappflaskor och filtar får man inte glömma en viktig sak! Bebisen behöver ett transportmedel när mammas armar inte är lediga. De flesta bär-accessoarer är lite klumpiga att använda när man ska av och på bussar, handla, eller svåra att stoppa undan när de inte behövs. Den trendiga lösningen är en ringsjal. I denna ringsjal kan du bära din bebis smidigt, lätt och bekvämt. Du kan även behålla en cool mom look ut i den om du köper ringsjalar med snygga mönster och kanske matchar den med pilotglasögon eller en solhatt.

Hur man använder en ringsjal

Ringsjalen ser ut som en lång och bred halsduk, med två ringar på ena sidan. Du kan använda din ringsjal från att det ditt barn är nyfött ända tills hen är två eller tre år! Du kan hitta många tutorial videos på YouTube, där man kan lära sig olika sätt att bära barnet med en ringsjal. Du kan bära barnet fram, på ryggen, eller på sidan med höften som stöd. Det är lätt att lossa ringsjalen lite för att amma barnet. I princip lindas ringsjalen diagonalt om din överkropp, med ringarna vid den ena axeln, och resten av sjalen tvärs över ryggen, under den andra axeln och upp till ringarna där tyget dras igenom och spänns fast med hjälp av barnets tyngd.

Fördelarna med en ringsjal

Det bästa med ringsjalen är att du kan ha fria händer samtidigt som ditt barn tryggt finns i din närhet. Det är bekvämt för barnet och det är mycket bra för din rygg, eftersom tyngden sprids och fördelas på rätt sätt. Det har bevisats att länder där mödrar spenderar mer kontakt med sina barn när de är små, skapar starkare band mellan dem som är viktiga för barnets självsäkerhet när de växer upp och blir äldre. Du kan också stärka bandet mellan dig och ditt barn, med enkla hjälpmedel som en ringsjal.Liknande sökningar
ALDO Solglasögon
Aida Salladsskålar
Chiara Forthi Vida byxor
Moschino Byxor
Missguided Blazers
Produkt Kappor
Hollister Slitna jeans
Noak Jeans
Wrangler Bootcut jeans
Happy Holly Midiklänningar
Influence Långklänningar
Esprit Shorts
MANGO Linnen
Björn Borg Träningslinnen
Hugo Boss Hoodies
Hummel Hoodies
Elemis Hudvård
Polecat Kängor
Nike Sneakers
Wrangler Vinterstövlar
Birkenstock rea
Books rea
Boomerang rea
Converse rea
Ecco rea
Filippa K rea
Georg Jensen rea
Love rea
Lyle & Scott rea
Markslöjd rea