Pilotsolglasögon

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Pilotsolglasögon

Pilotglasögon för en stilren look

Pilotglasögonen har länge varit ikoniska i film och TV, men det är inget som säger att de måste sparas till speciella tillfällen, tvärtom kan de bli en stapel i din vår- och sommargarderob eftersom de är snygga till allt. Pilotglasögonen finns i många olika märken och färger, även om de klassiska kanske är allra snyggast. Till skillnad från runda solglasögon och polariserade solglasögon har pilotglasögon gjorts för att vara praktiska, vilket gör att de oftast skyddar bättre mot solen än sina konkurrenter. Såklart kan man ha flera olika par av solglasögon i byrån, det är snyggast när man kan plocka ut de som passar allra bäst till sina kläder, istället för att vara låst vid ett ensamt par hela sommaren.


Matcha med keps

Att ha pilotglasögon på sig tillsammans med en snapback keps är en säker kombination som garanterat både kommer vara skön och snygg. Det finns så många olika sorters pilotglasögon att det kanske kan vara svårt att välja, som tur är finns de i alla möjliga prisklasser och behöver inte vara så dyra att man måste hålla sig till ett enda par. Vill man kan man såklart satsa på de lite bättre märkena, eftersom man då kan få ett par glasögon som håller längre och skyddar mer, men det kan man själv välja. Ibland vill man ha kvalitet och ibland kvantitet, det beror lite på hur trenderna ser ut.

Sno stilen från Tom Cruise

Alla har väl någon gång sett den klassiska filmen Top Gun från 80-talet, när Tom Cruise var som allra hetast. I den spelar Tompa pilot som, självklart, har pilotglasögon på sig och det märktes direkt att filmen blev en succé eftersom modellen plötsligt dök upp precis överallt. Nu för tiden är det kanske inte den första associationen man gör, men i och med att 80-talet kommit tillbaka i både mode och tv-serier är det inte konstigt att pilotglasögonen känns hetare nu än på länge. Passa på att köpa ett par innan den riktiga hypen kommer igång och var först på banan.Liknande sökningar
Quay Australia Pilotsolglasögon
Svarta Pilotsolglasögon
Adidas Axelremsväskor
Lancaster Handväskor
Rösle Stekpannor
Kallholmen Skrivbord
Blåa Badbyxor
How to Kiss a Frog Blusar
Closet London Vida byxor
Converse Byxor
ONLY Manchesterbyxor
Free People Slitna jeans
Lee Slitna jeans
South Beach Klänningar
AllSaints Linnen
Champion Tröjor
VERO MODA Stickade tröjor
Artdeco Nagellack
Models Own Läppstift
Victoria Höga sneakers
Agnes Cecilia Mockastövlar
Original Penguin Tygskor
AJ Morgan rea
Calvin Klein rea
Emporio Armani rea
HUGO BOSS rea
Jeepers Peepers rea
Lacoste rea
Levi's rea
Love Moschino rea