Runda solglasögon

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Runda solglasögon

Dags för nya brillor – runda solglasögon

Är det dags för nya solbrillor? Du kanske söker efter en tuff accessoar att ha på dig den här säsongen, eller helt enkelt söker någonting som kan skydda ögonen. Hur som helst är det bra att hitta den rätta modellen som faller in på dina behov. Kanske du vill ha något annat än pilotsolglasögon i år? Vill du kunna variera mellan klassisk och kaxig kan du kanske behöva ett par runda solglasögon. John Lennon visste mycket väl att runda bågar drar uppmärksamheten till sig och varför inte för dig?


För både killar och tjejer

Runda solglasögon sitter som pricken över i:et när du vill se charmig ut när du ska ut på stan, köra längre sträcka med bil eller ut på promenaden. Du kan även välja ett par polariserade solglasögon för att skydda dina ögon lite extra mot bländande ljusstrålar. Det finns många olika stilar på runda solglasögon. Runda glas med tjocka platsbågar med leopardprint passar suveränt till en elegant outfit. Eller varför inte ett par med spegelglas? Med dessa kan du kolla in vem som helst utan att hen märker det. Det bästa med runda solglasögon med enkla, klassiska metallbågar är att de blir unisex. Lika snygga på män som på kvinnor.

Matcha och kombinera

Kombinera din outfit först och sätt sedan på dig solglasögonen som sista accessoar innan du går utanför dörren. Har du klassiska solbrillor behöver du inte tänka så mycket på om de matchar i färg och form. Därför är runda solglasögon så bra att ha. Du kan bära dem som den enda accessoaren till en somrig topp, eller som ett komplement till en bossig outfit. Det bör nämnas att runda glasögon passar bäst på ett avlångt ansikte. Men har du runda kinder och vill prova på sig runda solglasögon ändå, kan du prova med olika håruppsättningar för att skapa harmoni mellan ansikte och glasögon. Har du kort hår kan du matcha med olika mössor, hattar och halsdukar för önskad effekt och stil.Liknande sökningar
Blåa Runda solglasögon
7X Runda solglasögon
AJ Morgan Runda solglasögon
Jeepers Peepers Runda solglasögon
Le Specs Runda solglasögon
Monki Runda solglasögon
New Look Runda solglasögon
Quay Australia Runda solglasögon
Ray-Ban Runda solglasögon
Vans Runda solglasögon
Weekday Runda solglasögon
Gröna Runda solglasögon
Röda Runda solglasögon
Rosa Runda solglasögon
Svarta Runda solglasögon
Vita Runda solglasögon
Le Creuset Grillpannor
Skeppshult Traktörpannor
Jacqueline de Yong Chiffongblusar
Michael Kors Jackor
Diesel Slim jeans
ICHI Raka jeans
Monki Slitna jeans
Chiara Forthi Maxiklänningar
Vertbaudet Shorts
Gula Toppar
Dorina Balconette-BH
Design Letters Skönhet och hälsa
Sebastian Skönhet och hälsa
Abercrombie & Fitch Parfym