Bilhandskar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Bilhandskar

Stilsäkert grepp med bilhandskar

Stilsäkert, exklusivt och alltid rätt. Med ett par bilhandskar till en i övrigt genomtänkt resdräkt är stilen alltid på plats. Bilhandskar är inte bara en accessoar av klass, de värmer dessutom gott om händerna. På ett elegant sätt lyckas denna klädnad att förena både stil och funktion i ett paket. Traditionellt har bilhandskar tillverkats i hållbara material som exempelvis skinn. Handskarna brukar vara öppna upptill i form av en halvmåne. De förses även gärna med ett par lufthål ovanpå för att låta handen andas samt ett knäppe på sidan som spänner åt kring handleden. Med ett par bilhandskar som passar just dina händer har du ett stilsäkert grepp om ratten.

Elegant resa mot horisonten

När sommaren är i hög blom drömmer många om att resa ut på äventyr. Sikta gärna mot solnedgången i följe med kärt sällskap, radio på hög volym och, förstås, nercabbat. Glöm inte då praktiska detaljer som kläder efter väder. På dagen är det varmt, men på kvällen blir det lätt kyligt att köra nercabbat. Ett par korta, tunna bilhandskar löser enkelt looken för nästa kvällstur. Varför inte sätta stilen á la Hollywood och svep en sjal kring huvudet. Avsluta med ett par stora glasögon och vänd blicken mot horisonten.

Styr stadigt & elegant

Med ett par handskar i rätt passform ser du till att alltid ha ett stadigt grepp kring ratten. Materialet ska vara mjukt och följsamt utan att glida runt på händerna. Till skillnad från exempelvis mc handskar, behöver inte bilhandskar extra förstärkning. Vanliga skinnhandskar fungerar som alternativ, men för ett närmare grepp välj ofodrade handskar. Lufthål på ovansidan låter händerna andas under långa bilfärder. En tunn modell, kombinerad med längre kappa och välputsade skor, ger en klassiskt städad look hela dagen. Dekorativa mönster på ovansidan i monokroma färger adderar den exklusiva touchen.Liknande sökningar
Elodie Details Solhattar
Guess Vantar & Handskar
Kenzo Väskor
OX DENMARQ Sidobord
Hasta Plisségardiner
Threadbare Byxor
Lacoste Jackor
La Redoute Skinnjackor
Parisian Jackor
Pepe Jeans Jeansjackor
Jacqueline de Yong Klänningar
JDY Skjortklänningar
Tiger of Sweden Festklänningar
Björn Borg Träningskläder
Petrol Hoodies
Replay Parfym
Ole Henriksen Ansiktsrengöring
Lumene Ansiktsvård
FACE Stockholm Foundation
Filorga Foundation
Adidas rea
Casall rea
Didriksons rea
Elodie Details rea
Hestra rea
Jack & Jones rea
Joha rea
LEGO rea
Levi's rea
Lindberg rea