Cykelhandskar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Cykelhandskar

Cykelhandskar – cyklisternas bästa vän

Att kunna cykla året om ska inte vara en omöjlig uppgift utan något som de flesta av oss bör sträva efter. Tillåter vädret en cykeltur till jobbet eller skolan ska man ta sin cykel och röra på sig. Cykling innebär motion för kroppen och är även väldigt bra för miljön. Dessutom innebär den oftast kortare restider. Som tur är finns det idag väldigt bra utrustningar som gör cyklingen både roligare och lättare. Cykelhandskarna är en av de nödvändigaste tillbehören då de håller händerna varma på vintern och torra under sommarmånaderna. De erbjuder ett välbehövligt skydd åt cyklisterna oberoende av om de är proffs eller cyklar i sin vardag.


Ett säkert skydd

Cykelhandskar är ett måste bland cyklister. De står för ett bra skydd samt ett säkert och bekvämt grepp. Handskarna tillverkas för både herrar och damer och barn. De är väldigt praktiska att ha när de små lär sig cykla.

Ramlar man från cykeln är det händerna det första man tar emot sig med. Har man ett par cykelhandskar är chansen stor att de skonar händerna mot stock och sten vid ett fall. Dessutom hjälper de dig att behålla ett fastare grepp om styret vilket gör cyklingen både säkrare och skönare.

Köp rätt handskar

Cykelhandskar är väldigt populära hos mountainbikecyklister, landsvägs- och trekkingcyklister. Outfiten kombineras med ett par polariserade solglasögon som minskar ljuseffekterna. I vissa fall misstar man sig att ett par vanliga träningshandskar fungerar lika bra som cykelhandskarna. Det är fel. Satsar du på ett säkert skydd är det cykelhandskar du ska köpa. För vintermånaderna finns det speciella handskar med isolering och vindskydd som håller händerna varma.  Detta praktiska tillbehör kommer oftast i olika färger som matchar dina övriga kläder. Välkända varumärken som tillverkar cykelhandskar är exempelvis Endura, Bontrager, GripGrab, Mavic, Pearl Izumi, Shimano, BBB, Bar Mitts och Assos.Liknande sökningar
Steve Madden Axelremsväskor
Le Creuset Grillpannor
Barbour Jackor
Missguided Jackor
New Look Jeansjackor
Studio Total Bomberjackor
Esprit Slim jeans
Selected Plisserade kjolar
La Redoute Klänningar
UNIQUE21 Klänningar
Reebok Linnen
Davidoff Parfym
Björn Axén Hårborstar
Star Nutrition Kolhydrater
Jane Iredale Highlighter
tamaris Ballerinaskor
Gula Sandaler
Ecco Sneakers
Röda Inneskor
Fred Perry Träningsskor
Adidas rea
Casall rea
CelaVi rea
Didriksons rea
Elodie Details rea
Geggamoja rea
Hestra rea
Joha rea
Lindberg rea
Name it rea