Gymhandskar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Gymhandskar

Gymhandskarna håller händerna mjuka under träningen

Gymhandskar är en typ av träningshandskar som träningssugna gärna använder sig av för att göra sin träning bättre och mer effektiv. De är en viktig träningsredskap vid olika typer av styrketräning. Idag är det väldigt vanligt att ta sig ett träningspass på gymmet några gånger i veckan. Vissa satsar t.o.m. på en personlig tränare som anpassar övningarna till ens kropp och behov. Likt alla andra sporter gäller det att rusta sig på rätt sätt i gymmet speciellt när man kör styrketräning. Det är där gymhandskarna kommer väl till hands. De skyddar händerna från sår och slitningar och håller dem mjuka både under och efter träningen.

 Fler användningsområden

Ett par gymhandskar bör vara en av de första investeringarna du gör innan du startar din träning. Förutom att skydda dina händer hjälper de dig att få ett bättre grepp om handtag och skivstänger.

Vissa föredrar direktkontakt med stålet på träningen då man känner sitt eget grepp på ett bättre sätt. Det ser dock inte så bra ut att gå runt med valkar på händerna på arbetsplatsen eller i sin vardag. Ett par träningshandskar skonar huden och ser till att de inte lider p.g.a. träningen.

 

Ett par välgjorda gymhandskar kan du även använda vid crossfit eller löpträning både inom och utomhus. Det enda man ska tänka på att de är rätt fodrade för att hålla händerna varma vid utomhusträningar. 

Slitstarka gymhandskar

Harbinger, Better Bodies och Gorilla Wear är bara några få exempel på välkända tillverkare av gymhandskar med högt kvalitét. Vissa modeller har samma material som används vid produceringen av slitstarka bilhandskar eller mc handskar vilket skyddar händerna under all form av styrketräning. I de flesta fall är gymhandskarna helt svarta så de passar varje outfit. Givetvis offereras lite färggladare varianter för damerna med röda eller rosa delar.Liknande sökningar
Blåa Mössor
Carl Mertens Kockknivar
CHROMA type 301 Kockknivar
Gant Byxor
Tommy Hilfiger Cargobyxor
Jaded London Jeansjackor
G-Star Högmidjade jeans
Happy Holly Raka jeans
John Zack Festklänningar
Didriksons overaller
French Connection Koftor
Missguided Tröjor
Peak Performance Tröjor
Elizabeth Arden Skönhet och hälsa
Áhkká Curlingkängor
Rosa Kängor
London Rebel Gladiatorsandaler
Hugo Boss Sneakers
Palladium Sneakers
Gröna Stövlar
Adidas rea
Casall rea
Didriksons rea
Elodie Details rea
Hestra rea
Jack & Jones rea
Joha rea
LEGO rea
Levi's rea
Lindberg rea