Målvaktshandskar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Målvaktshandskar

 

Avgör matchen med vassa målvaktshandskar

Ett av de absolut viktigaste valen för en målvakt är valet av målvaktshandskar. Ett par handskar av riktigt god kvalitet kan vara den avgörande anledningen till att målvakten lyckas göra den där fantastiska räddningen i finalen. Handskarna ska klara allt från stenhårda skott på nära håll, till långa skruvbollar på frispark utifrån. Olika underlag och väder är andra faktorer att räkna med. Målvaktshandskar är nyckelutrustning. Flera stora sportmärken har uppmärksammat detta och levererar regelbundet nya kollektioner med förbättrade handskar. Det finns flera modeller att välja bland där bland annat hur mycket latex som handsken är gjord av samt placering av stygn varierar.

Hitta bollkänslan

Målvaktshandskar i plural har blivit lite av ett måste bland professionella fotbollsmålvakter. De använder gärna ett par målvaktshandskar under en regnig match, medan de väljer ett helt annat par under soliga speldagar. För glada amatörer är flera par kanske lite väl hardcore, men det kan ändå vara roligt att kika in sina alternativ. Målvaktshandskar har olika cuts, det vill säga stygnen placerade antingen på insidan eller utsidan, som påverkar den upplevda bollkänslan och grepp. En regnig dag är det lätt att tappa bollen och lämna retur, eller ännu värre, låta den glida förbi rakt in i mål. Rätt cut är då skillnaden mellan att målvakten tappar bollen eller inte.

Välj rätt handske för dig

Ingen handske passar alla och det är viktigt att hitta den modellen som passar dig allra bäst. Kanske föredrar du en lösare handske med mycket plats framför en tight handske. Eller tvärtom. Mät gärna handen innan du provar ut vilka målvaktshandskar du ska ha för bästa passform. De flesta handskarna går att använda på alla underlag, men ett par mer slitstarka träningshandskar kan passa bra för passen på grus. Matcha gärna handskarna med färgen på din tröja eller fotbollsstrumpor för en professionell outfit.Liknande sökningar
Hasta Persienner
Y.A.S Kortärmade blusar
Ted Baker Byxor
Le Breve Bomberjackor
Farah Skinny jeans
G-Star Minikjolar
NLY Minikjolar
Vertbaudet Shorts
Pieces Linnen
Puma Linnen
Giorgio Armani T-shirts
ONLY PLAY Undertröja
Revlon Balsam
Beard Monkey Hårprodukter
Pepsodent Tandkräm
Ben Sherman Skor
Carvela Skor
Tommy Hilfiger Tofflor
Levis Träningsskor
Nike Träningsskor
Adidas rea
Casall rea
Didriksons rea
Elodie Details rea
Hestra rea
Jack & Jones rea
Joha rea
LEGO rea
Levi's rea
Lindberg rea