Mc handskar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Mc handskar

Styr färden tryggt med mc handskar

Att köra motorcykel är ett särskilt sätt att upptäcka världen på. Man slås av dofterna, vinden viner och man blir ett med sin omgivning. Det är ett populärt intresse, men för att det ska fortsätta vara kul är det viktigt att klä sig rätt. Ute på vägarna är man inte ensam och olyckor kan ske, liksom dåligt väder. Ett par riktiga mc handskar är viktigt för att styra stadigt längs färden. De ska skydda händerna mot väder och vurpor samt ha en hög greppförmåga. Många mc kläder är tillverkade i skinn tack vare den höga slitstyrkan och materialets uppenbara status som modeikon.

Snyggt och proffsigt i skinnställ

Scenen där Tom Cruise glider runt längs vägarna på sin motorcykel i Top Gun är en klassiker. Lika klassiska är hans pilotsolglasögon som är en ständigt återkommande accessoar på modehimlen. Toppa gärna hojstilen med sjysta solglasögon. Till skillnad från Tom Cruise lätta jeanslook ska du satsa på ordentliga mc-kläder. Det är väldigt få som endast kör i jeans idag. Ett par vanliga skinnhandskar i all ära, men riktiga mc handskar har en högre slitstyrka, vilket krävs ifall man kör omkull. Tillsammans med ett heltäckande skinnställ ser du dessutom både proffsig och snygg ut på åkturen.

Säkra hojsäsongen med rätt handskar

Mc handskar är vanligtvis tillverkade i skinn eller andra syntetiska textilier. Satsa helst på kläder som CE-märkta och därmed uppfyller kraven på säkerhet. Det är en sann materialsport att åka hoj, varför det också finns mc handskar i olika passformer, för olika tillfällen och med olika mönster. Satsa på ett till tre par handskar för att klara en skiftande säsong i Sverige. Säsongen förlänger man med rätt kläder. Det finns till exempel vinterhandskar med extra fodring för de som inte kan hålla sig borta från hojen under vintern.Liknande sökningar
Lancaster Väskor
House Doctor Sidobord
Pieces Baddräkter
Chiara Forthi Långärmade blusar
NLY Kostymbyxor
OBJECT Byxor
Reebok Leggings
NA-KD Jackor
Reclaimed Vintage Västar
Masai Klänningar
Sisters Point Skjortor
Me Too Tunikor
Gianni Feraud Stickade tröjor
Parisian Tröjor
Nike Undertröja
Estée Lauder Eau de parfum
Garnier Färger & Toningar
Pür Sminkborstar
Monki Boots
Wrangler Stövletter
Adidas rea
Casall rea
Didriksons rea
Elodie Details rea
Hestra rea
Jack & Jones rea
Joha rea
LEGO rea
Levi's rea
Lindberg rea