Skinnhandskar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Skinnhandskar

Matcha kappan med ett par perfekta skinnhandskar

Det mest eleganta alternativet av alla handskar och vantar som finns är nog skinnhandskarna. Precis som en pälskrage är de ofta gjorda i naturmaterial som gör att de ser bättre ut ju mer du har använt dem. Att införskaffa ett par lite dyrare, men äkta, skinnhandskar är en investering för flera år framöver och de kommer att hålla både färgen och formen hur mycket du än använder dem. Man behöver inte tvätta skinnhandskar lika ofta som torgvantar, gymhandskar och tumvantar, det räcker oftast med att låta dem ligga i fria luften, antingen inomhus eller ute, för att de ska bli av med lukter och dylikt. Det räcker också att torka av dem med en fuktig trasa om det har blivit några fläckar på dem, istället för att köra dem i maskinen.


En praktisk men elegant handske

Själva huvudpoängen med att ha ett par handskar överhuvudtaget är att de ska värma under vintern och, om det dessutom är fingervantar, se till att man kan använda händerna utan vidare hinder. Har man valt ett par touchvantar eller skidhandskar kommer man få denna funktionalitet men utan den elegans som en skinnhandske ger. Det är ingen slump att skinnhandsken är en av de äldsta modellerna av handskar vi flitigt använder än idag, det är en stilren modell som oftast finns i dova, neutrala toner som inte är alltför påträngande. De passar till alla tillfällen och går både att klä upp och klä ner.

Få ihop looken

För att skapa ett helhetsintryck med skinnhandskarna som utgångspunkt kan det vara fint att fånga upp deras färg i till exempel en tubhalsduk eller en stickad halsduk. Om handskarna till exempel är bruna kan det vara fint med en vit halsduk med bruna detaljer, istället för att ha en enfärgad halsduk i precis samma ton. Tänk också på att dina accessoarer ska passa till din kappa eller jacka, så att du inte har två olika färgskalor på dig samtidigt.Liknande sökningar
Aida Assietter
MUUBS Soffbord
French Connection Byxor
Tiger of Sweden Manchesterbyxor
Tommy Hilfiger Kappor
Happy Holly Jeans
Produkt Skinny jeans
AllSaints Maxiklänningar
Levis Klänningar
Motel Maxiklänningar
ASOS Hotpants
Odd Molly Linnen
Adidas Sport-bh
Chiara Forthi Stickade tröjor
Studio Total Boxershorts
Recipe for men Hårvax
Poze Hairextensions Löshår
Merrell Kängor
Francesco Milano Pumps
Reima Gummistövlar
Adidas rea
Casall rea
Didriksons rea
Elodie Details rea
Geggamoja rea
Guess rea
Hestra rea
Jack & Jones rea
Joha rea
LEGO rea