Torgvantar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Torgvantar

Torgvantar håller upptagna händerna varma

Torgvantar är en slags hybrid mellan cykelhandskar och fingervantar, men gjorda för att vara praktiska, precis som lovikavantar. Det är helt enkelt ett par fingervantar där topparna har plockats bort, så att man ska kunna använda händerna till att till exempel hantera pengar och varor, som man gör på torget. Man använde också ofta torgvantar för att kunna använda mobilen, men det är inte lika vanligt nu när det finns speciella touchvantar att köpa. Torgvantar används ofta av motorcyklister, men då är de vanligtvis gjorda av skinn och liknar mer mc handskar eller bilhandskar än vad det gör en vanlig fingervante.

Perfekt för hösten

De där månaderna när det inte riktigt är tillräckligt kallt för att dra på sig sina tjockaste vantar och tubhalsduk, men det är ändå lite för kyligt att gå helt utan vantar är torgvantarna perfekta. De kan också användas på våren, när man ska promenera eller cykla hem en lite kallare vårkväll. Det är en bra modell eftersom man har större rörelsefrihet än man har i till exempel tumvantar samtidigt som de värmer nästan lika mycket. Det är klart att torgvantar kanske inte ska användas när det är trettio minus ute, men då kan man istället ha dem inomhus, kanske på jobbet om man har ett arbete med kalla lokaler och krav på precision.

Kända stilar med torgvantar

Förutom att de har använts av torghandlare så länge de funnits är det också fans från flera olika musikstilar som har tagit med sig torgvanten som sin symbol. Bland annat har rock- och punkfans länge använt torgvanten både till konserter och till vardags. Det finns torgvantar i många olika skepnader, men de finaste är de som är enfärgade och ganska enkla, då smälter de bäst ihop med de övriga kläderna och gör dem lite mer neutrala. Vill man istället dra blicken till sina torgvantar kan man satsa på en klatschig färg som kanske bryter av mot alla de andra plaggen.Liknande sökningar
Under Armour Mössor
Iittala Vitvinsglas
Bershka Manchesterbyxor
I dig denim Byxor
Levis Manchesterbyxor
Champion Jackor
Dr Denim Jeansjackor
I dig denim Jackor
ONLY Jeansjackor
Desigual Kappor & Rockar
Nanso Trikåklänningar
ONLY Skjortklänningar
Puma Linnen
Hugo Boss Underkläder
MANGO Undertröja
Giorgio Armani Eau de parfum
Elemis Peeling
Elizabeth Arden Läppstift
Elizabeth Arden Mascara
Shiseido Mascara
Adidas rea
Casall rea
Didriksons rea
Elodie Details rea
Hestra rea
Jack & Jones rea
Joha rea
LEGO rea
Levi's rea
Lindberg rea