Touchvantar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Touchvantar

Touchvantar, det nya måstet

Med touchtelefonerna uppstod ett nytt behov, vantar som fungerade med touchskärmen. Och plötsligt en dag kom de, touchvantarna. Då det är kallt och besvärligt så vill man inte ta av sig vantarna för att svara i telefonen och därför har nu ett par touchvantar blivit ett nytt måste att ha hemma. Nu när de har funnits ett tag och inte längre är någon nyhet finns det många att välja på för att passa alla stilar.

Skönt och praktiskt

Touchvantar är alltså ett par fingervantar som har ett material på fingertopparna så du kan använda dem på en touchskärm. Numera så finns de med många mönster och ser ut som helt vanliga vantar och de finns överallt. Så vare sig du letar ett par neutrala eller mer roliga vantar så finns det minst ett par som passa just din stil. För riktigt kalla dagar kan du till och med ha dem under ett par lovikavantar som du passar ihop med en skön stickad halsduk för mer värme. På detta sätt kan du ha nytta av dina touchvantar hela vintern och behöver aldrig ha helt bara händer under den kyligare delen av året.

Att hitta ditt par av touchvantar

Touchvantar är som vanliga fingervantar så om du är som många och ständigt tappar bort dina vantar så kan det vara bra att köpa flera. Ett bra tips kan vara att köpa flera av samma färg så om du tappar bort en vante så kan du para ihop den med de andra som du har kvar. På så sätt är du aldrig utan de mest praktiska vantarna du äger. Då slipper du ta av dig dina vanliga vantar för att besvara ett samtal eller sms. För vem vill frysa om händerna på grund av att man måste besvara ett brådskande samtal?Liknande sökningar
OX DENMARQ Matbord
Glamorous Byxor
New Look Randiga byxor
NLY Kostymbyxor
Hype Jackor
Pieces Kappor
NA-KD Omlottkjolar
culture Långärmade klänningar
Object Collectors Item Klänningar
Rut&Circle Långärmade klänningar
Diesel Jeansshorts
Just Junkies Skjortor
Vans Toppar & Tunikor
Studio Total Strumpor
Tommy Hilfiger Strumpor
Urtekram Tvål
Clarins Läppstift
FACE Stockholm Läppstift
Sisley Rouge
Farah Skor
Adidas rea
Casall rea
Didriksons rea
Elodie Details rea
Hestra rea
Jack & Jones rea
Joha rea
LEGO rea
Levi's rea
Lindberg rea