Träningshandskar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Träningshandskar

Träningshandskar, för dig som vill skydda dina händer

Träningshandskar är en smart lösning om du vill ta hand om dig på både insidan och utsidan. Många som tränar med vikter har säkert märkt att man kan få hårda och valkiga händer av tyngderna. Andra känner att de inte kan göra så mycket som de skulle vilja under träningen då det gör ont i händerna. Det är i speciellt vid dessa tillfällen som träningshandskar kan hjälpa dig. Du får dessutom en riktigt sportig outfit, då träningshandskar kommer i olika färger som kan matcha dina kläder.

Olika träningshandskar för olika syften

Det finns många olika sorts träningshandskar. Till exempel gymhandskar, cykelhandskar och crossfithandskar. Dessa olika modeller av handskar skyddar dig för just den typen av slitningar som blir under din typ av träning. Det de flesta träningshandskar har gemensamt är att de andas och försöker hålla dig torr, förutom gymhandskar som är fingerlösa istället. Många känner att använda träningshandskar optimerar deras träning då de kan ta i mer utan att det gör ont. Många som börjar använda träningshandskar känner att de inte kan träna utan sina handskar då de hjälper så mycket.

Att välja sina träningshandskar

Att välja sina träningshandskar beror ju såklart på vilken form av träning du utför. Gymhandskar skyddar speciellt handflatorna, Cykelhandskar hjälper både mot vind, friktion och ökar greppet. Crossfithandskar skyddar händer och handflator men är ändå tunna så att de andas bra. Det finns såklart flera typer av träningshandskar för andra syften och alla är gjorda speciellt för sina träningsformer. De olika träningshandskarna finns ofta i olika färger så att du kan matcha just din outfit och välja dem som du tycker är bekvämast för dig. Så om du vill se till att ta hand om dina händer och ge det bästa du kan under din träning, då är träningshandskar något för dig.Liknande sökningar
Glamorous Kuvertväskor & aftonväskor
FreeQuent Blusar
Part Two Volangblusar
NLY Kostymbyxor
SikSilk Byxor
New Look Slim jeans
Versace Korta kjolar
ASOS Omlottklänningar
InWear Klänningar
Selected Skjortklänningar
Y.A.S Sammetsklänningar
Just Junkies Jeansshorts
Vans Linnen
Jack Wills T-shirts
Michael Kors Tröjor
Sixth June Tröjor
Lumene Ansiktsmasker
Pür Läppglans
Kappa Sportsandaler
Röda Inneskor
Adidas rea
BUBBLEROOM rea
Casall rea
Didriksons rea
Elodie Details rea
Geggamoja rea
Hestra rea
Hummel rea
Jack & Jones rea
Joha rea