Tumvantar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Tumvantar

Håll händerna varma med tumvantar

Tumvantar är precis vad de låter som, vantar som inte har uppdelningar för alla fingrar utan istället är det bara tummen som får flyga solo. Detta gör såklart att fingrarna kan värma varandra, men det gör också att det kan vara lite svårare att greppa om saker som blixtlås och knappar, vilket kan vara ganska bra om man är på dejt och vill få en ursäkt att komma lite närmre sin partner, men kanske inte är helt perfekt om man är själv. En populär variant av tumvanten är lovikavantar som har en speciell design och ett mönster på nedre halvan av vanten. Det finns inga egentliga regler för hur vanliga tumvantar ser ut, så länge det bara finns två fack i den, en för tummen och en för resten av handen, är det fritt fram att designa dem precis hur man vill.

Matcha accessoarerna för bästa looken

Det spelar ingen roll om du föredrar att ha pannband eller bandana, tubhalsduk eller stickad halsduk, tumvantar passar bra till allt. Allra finast är det om du matchar dina vantar till dina andra accessoarer, och att det dessutom går ton i ton med din jacka eller kappa. Då får du en komplett look varje gång du går utanför dörren, oavsett vad du har på dig under ytterkläderna. Eftersom det är en ganska stor del av året som vi använder tumvantar är det viktigt att alltid hålla sina ytterkläder i bästa skick, då kan vi känna oss som allra snyggast när vi är som allra kallast.

En varierad modell

Det spelar ingen roll vilket material en tumvante är gjord av, det kan vara samma som i skinnhandskar eller stickade som torgvantar, det kan ändå vara en tumvante. Det viktigaste är att den är snygg och att den håller värmen. Titta alltid på vilket material tumvanten är gjord av innan du köper den, helst ska den ha något naturmaterial som ull, bomull eller läder i sig, då kan man vara säker på att den kommer isolera riktigt bra.Liknande sökningar
Tiger of Sweden Slipsar
Clothilde Gardinstänger
ONLY Volangblusar
Vita blusar
DKNY Leggings
Heart & Dagger Rutiga byxor
Influence Byxor
Fred Perry Jackor
Glamorous Kappor
Cream Stretch jeans
VERO MODA Trenchcoats
mbyM Kjolar
BUBBLEROOM Omlottklänningar
Influence Klänningar
Yves Saint Laurent Klänningar
Tommy Hilfiger Hoodies
Sisley Dagkräm
Star Nutrition Proteinpulver
IsaDora Primer
Bershka Chelsea boots
Adidas rea
Casall rea
Didriksons rea
Elodie Details rea
Hestra rea
Jack & Jones rea
Joha rea
LEGO rea
Levi's rea
Lindberg rea