Adidas väskor

Filter för Väskor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Adidas väskor

Adidas – sportväskornas virtuoser

Adidas grundades av Adi Dassler och som du nog märker döpte han märket efter sig själv; något som många modekungar gjort och fortsätter att göra. Allt startade redan år 1924 då Adi med hjälp av sin äldre bror Rudolf tillverkade den första produkten i form av ett par sportskor.
 
Adidas huvudidé var att tillverka de bästa sportskorna som någonsin funnits - något de lyckades med. Deras framgång tog fart då amerikanska sprintern Jesse Owens bar ett par Adidas i sommarolympiaden år 1936. Owens tog då 4 guldmedaljer vilket som höjde Adidas ”aktier” bland elitsportmännen. Adidas må ha börjat med att tillverka skor, men deras kollektioner utökades snart och idag kan vi köpa massvis med sportplagg samt väskor. Adidas väsksortiment hittar du på deras egna webbplats.

Alla dessa ting pryds av företagets kända logotyp och utmärker sig med hög kvalitet och modern design. Adi Dassler kan gott skatta sig lycklig över att ha skapat ett av världens största och mest framgångsrika varumärken inom sportklädsel.
 
Väskan – ett nödvändigt tillbehör
 
Är du en Adidas-fan kommer du med största sannolikhet att köpa dig en full utrustning i deras stil när du är ute och sportar. Oavsett om du gillar tennis, fitness eller löpning har Adidas något som passar dig.
 
Det bästa med varumärket förutom dess förstklassiga kvalitet är att du dessutom kan bära dina sportkläder i en Adidas-väska, något som kommer att komplettera din look på ett utmärkt sätt. Vi vet alla att sportutrustning tar plats, och beroende på vilken sport man tränar kan det ta väldigt mycket plats. Därför är det extra viktigt att ha en passande ryggsäck, sportväska eller axelväska.
 
Att få plats med all sin utrustning är ett måste, vilket gör väskan till det nödvändigaste av tillbehör. Som tur är hittar du alla sorters varianter i sortimentet av Adidas väskor.
Ett tips är att spana in något som passar dig i en fysisk butik och kolla upp var dess pris ligger på nätet. Du kan ju ha turen på sin sida och pricka in ett förmånligt reapris online. Då gäller det att slå till och handla. Inköp på nätet sparar tid, möda och i vissa fall även pengar.
 
Välj en väska som passar din outfit
 
Adidas väskor kommer i alla former, färger och modeller. För tjejerna som gärna har rosa eller rött i sin sportiga outfit skulle en Linper eller rosa Daily Backpack passa bra.
För killarna känns det som att varianterna är fler. Den himmelsblåa Mochila Trefoil eller den klassiska BP som kommer i mörkblått känns som bra alternativ.
 
Sedan finns det väskor som känns mer unisex i svart eller grått, som till exempel Essential. För de yngre skulle en gråvit Classic Camo sitta fint.
 
Bland Adidas väskor finns de större modellerna som rymmer mer än ryggsäckarna. En hallonröd Linper TBS eller svart Stripes Performance är bara några av de alternativ som finns. Oberoende av vilken väska du väljer bör du tänka på att den ska passa din sportiga outfit. Sortimentet är så pass stort att du utan tvekan har den möjligheten.
 

Liknande sökningar
Adidas Ryggsäckar
Adidas Sportväskor
Björn Borg väskor
Väskor från Guess
Michael Kors väskor
Ralph Lauren väskor
Adidas Leggings
Adidas Träningsbyxor
Adidas Träningsshorts
Adidas Träningstights
Adidas Träningströjor
Adidas tröjor
Adidas Hoodies
Adidas T-shirts
Adidas skor för damer
Sneakers från Adidas
Adidas Höga sneakers
Adidas Skinnsneakers
Adidas Fotbollsskor
Adidas Löparskor
Calvin Klein Mössor
Sagaform Serveringsskålar
Ridå Gardinstänger
ONLY Prickiga blusar
ASOS Leggings
FILA Underställ
Glamorous Jeansjackor
JDY Trenchcoats
Mamalicious Kjolar
BUBBLEROOM Sommarklänningar