Björn Borg väskor

Filter för Väskor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Björn Borg väskor

Björn Borg - högklassiga och eleganta sportväskor
Det välkända märket Björn Borg började som du nog vet att dyka upp på sportkläder för henne och honom under 80-talet. Inspirationen för namnet kommer från den kände idrottaren Björn Borg, tennislegenden som även kallas Ice Man. Grundledaren för designen, Rohdi Heints, bestämde sig för att försöka få fram unika plagg, skor och accessoarer som skulle sticka ut bland mängden. Tack vare sin ergonomiska passform och snygga modeller klättrade Björn Borg snabbt upp på popularitetslistan.
Tillsammans med kläderna, skorna och de kända underkläderna kom även väskorna. Rymliga, tåliga och samtidigt klassiskt eleganta.
 
Värdet av en pålitlig väska
Den som varje dag måste packa med sig kläder, böcker, vattenflaskor och skor vet hur uppskattad en ordentlig väska är. En väska som håller vad den lovar. Väskan sätts på prov när det är dags för att sova över någonstans. Klarar du av att packa ner allt du behöver för att vara borta en helg, utan att dragkedjan spricker eller att sömmarna går upp... Då vet du att det är en bra väska du fått tag på. Bra utsida, bra dragkedja och ordentlig botten ska det vara. Björn Borg tycker om att vara ordentliga och har därför ett brett utbud av väskmodeller i högklassig kvalitet; ryggsäckar, handväskor, axelväskor och necessärer. Hur väskan än ser ut så vill man att den håller och rymmer alla ens förnödenheter.
 
Dyk in bland ett hav av väskor
Björn Borg har en uppsjö av olika väskor för alla tillfällen och tycker om att hålla sig till stilrena linjer och mönster. Förutom funktionalitet tänker Björn Borg på det estetiska och har lyckats blanda grym design med klassiska former. Du kan till exempel hitta snyggt enfärgade ryggsäckar med den kända BORG-loggan och med matchande necessär. Eller om du är svag för blommor och ljusa toner kan du välja bland blommiga totes, axelväskor och handväskor i snygga färgkombinationer. På Björn Borgs sajt hittar du mer produktinfo och inspiration när du är på jakt efter en ny Björn Borg väska.

En duffelbag passar dig som måste bära en hel del eller reser mycket och måste se till att alla dina grejer får plats och kommer med. Du hittar djärva mönster på sportväskor som passar för helgresan eller funktionella handväskor för en dag på jobbet.
 
Fantastiska kombinationer
Låt Björn Borg väskor bli en del av din garderob och pigga upp din outfit. Kombinera som du vill för att få fram din unika stil. Det bästa med Björn Borg väskor är att det finns en stor mängd att välja mellan och en BORG-väska kommer alltid att förenkla ditt liv, till exempel när du ska resa bort några dagar på semester eller för jobbet. En snygg resväska på hjul med hårt yttre passar så klart och kommer att skydda innehållet. Ta med dig en handfast axelväska till där din laptop får plats som du kan ha på arbetsmötet, och varför inte en rymlig necessär för smink och hygienartiklar? Det blir Björn Borg från början till slut i packningen, speciellt om du passar på att skaffa dig underkläder i samma märke. Sanningen är att med Björn Borg blir du aldrig besviken.

Liknande sökningar
Adidas väskor
Adidas Sportväskor
American Tourister Resväskor
Eastpak Axelremsväskor
Väskor från Guess
Guess Axelremsväskor
Guess Handväskor
Love Moschino Axelremsväskor
Michael Kors väskor
Nike Sportväskor
Ralph Lauren väskor
Samsonite Resväskor
Björn Borg Sport-bh
Björn Borg Träningsbyxor
Björn Borg Träningsjackor
Björn Borg Träningsshorts
Björn Borg Träningstights
Björn Borg Träningströjor
Kalsonger från Björn Borg
Björn Borg skor
WMF Knivar
Spira of Sweden Knytbandslängder
Gula Bikinis
Filippa K Sidenblusar
Reclaimed Vintage Långärmade blusar
ASOS Kostymbyxor
New Balance Byxor
Soyaconcept Jackor
Weekday Jackor
BUBBLEROOM Kavajer