Desigual väska

Filter för Väskor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Desigual väska

Desigual - ett märke som skiljer sig från mängden
Företaget Desigual grundades på den spanska ön Ibiza år 1984, av en man vid namn Thomas Mayer. I dagsläget har Desigual sitt huvudkontor i Barcelona och skapar varje år en ny tematisk kollektion med härliga kläder och accessoarer för både herrar och damer. Namnet Desigual betyder "Olik" eller "Ojämn". Man förstår definitivt innebörden när man betraktar deras unika designer fyllda av färgglada lappverk, djärva mönster och moderna tryck. Sedan år 2000 har Desigual blivit mer och mer populärt och har expanderats världen över. Det finns nu möjlighet att hitta butiker i över 80 länder.

Härliga Desigual väskor till din outfit
Vem som helst skulle kunna dra nytta av en utav Desiguals accessoarer. Deras väskor ger definitivt din outfit ett lyft, vare sig det handlar om en blommig ryggsäck i läder eller en tjusig knallgul shoppingväska. Det går att hitta väskor i allt från sportig stil till elegant. Man kan även använda väskan som bas för resten av sin outfit och låta den stå i rampljuset. För en statement outfit kan man till exempel matcha sina kläder monokromt och låta en flamboyant väska göra jobbet.
För de personer som älskar blommor är Desigual ett måste. Du kan hitta en mängd axelremsväskor, handväskor, ryggsäckar och shoppingväskor i blommiga mönster och alla tänkbara färgtoner. Även personer som inte är så mycket för starka färger kommer att älska Desigual. Det finns väskor som passar perfekt till den mörka och lugna stilen, alltid med unika former och mönster. På Desiguals egna webbplats hittar du deras sortiment av väskor.


Hur man matchar sin väska väl
Att använda accessoarer är en konst. En väska måste passa till färg, form och stil på kläderna. Väljer man fel kan väskan ge en kaka-på-kaka-effekt, som när man väljer för många accessoarer av samma färg. Det är snyggt att matcha med en väska i kontrasterande färg, men är färgen allt för avvikande kan outfiten se löjlig ut istället för glamourös. Formen och storleken spelar också roll. Man bör i princip alltid balansera oversize med figurnära plagg, och det samma gäller för accessoarer. En stor shoppingväska kan passa utmärkt till en topp och jeans, medan en mindre handväska passar bra till en overzised kappa och chinos. Desigual väskor kommer i alla storlekar, former, färger och läckra mönster. Det finns även matchande plånböcker och miniväskor i samma unika stil.

Vågade mönster med positiv energi
Det finns en fin linje mellan utmanande och konstigt när det kommer till mode. Desigual lyckas alltid komma med häftiga designer som stannar kvar på den rätta sidan av denna linje, och samtidigt ser vackra ut. Desigual väskor, kläder och andra accessoarer skapas alltid med orden "positivism" och "roligt" som inspiration. De får ojämna linjer och starka färgkontraster att se snyggt ut. Desigual grundar sig alltid i ett specifikt koncept när de designar årets kollektion Några av deras permanenta linjer baserade på dessa koncept är Real Life, Luxury Feelings, Me & You, Better & Better med flera. Oavsett riktlinje så tycker Desigual att stilen ska sända en positiv, tolerant, engagerande och rolig känsla.
 

Liknande sökningar
Adidas väskor
Adidas Magväskor
Adidas Sportväskor
American Tourister Resväskor
Björn Borg väskor
Calvin Klein Axelremsväskor
Eastpak Axelremsväskor
Eastpak Magväskor
Väskor från Guess
Guess Axelremsväskor
Guess Handväskor
Guess Shoppingväskor
Love Moschino Axelremsväskor
Michael Kors väskor
Nike Sportväskor
Pieces Axelremsväskor
Ralph Lauren väskor
Samsonite Resväskor
Desigual klänningar
Desigual T-shirts
WMF Stekpannor
Glamorous Ärmlösa blusar
Mennace Chinos
Noisy May Jeansjackor
VERO MODA Skinny jeans
Vita Jumpsuits
French Connection Paljettklänningar
Saint Tropez Maxiklänningar
UNIQUE21 Midiklänningar
Puma Linnen