Michael Kors väskor

Filter för Väskor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Michael Kors väskor

Michael Kors – så började äventyret
1981 var året när Michael Kors grundades som varumärke. Företaget associeras huvudsakligen med design av läckra kläder som bärs av kändisar och världsstjärnor, men också med sina populära accessoarer, skor, klockor, smycken och parfymer. Michael Kors är ett varumärke som har hög kändistäthet och kläderna bärs ofta av kvinnor i rampljuset. Michelle Obama, Kate Middleton, Hillary Clinton och Heidi Klum är bara några av de världsstjärnor som burit märkets kläder och accessoarer i offentligheten.  Läs mer om Michael Kors på Wikipedia.

Med väskan som modekomplement i din dag
Rätt accessoarer är nödvändiga för att du ska kunna komplettera din look på bästa sätt. Precis som valet av skor kan stjälpa eller hjälpa en outfit, så är rätt väska nödvändig för att du ska komma till din rätt. Vi känner igen en Michael Kors väska på den tidlösa, eleganta och snygga designen som lockat så många kändiskvinnor att bära märket. När du väljer en av Michael Kors väskor så kan du verkligen lyfta din look till nya höjder och den vackra accessoaren kan göra underverk med ditt humör. En ny väska är också ett enkelt sätt att se till att din look är trendig, utan att behöva uppdatera hela din garderob.

Med Michael Kors har du många valmöjligheter
Utbudet av Michel Kors väskor är stort och brett; allt för att det ska finnas någonting för alla i sortimentet. Du kan botanisera bland väskor i guld och silver, svarta varianter med nitar, lackväskor i svart och beige, eller mer färgstarka accessoarer i mönstrat rött eller blått skinn. Du hittar väskor med stjärntryck och den signifikanta MK loggan i guld, eller auberginfärgade varianter i en design som påminner om det stilsäkra 50-talet. Du kan välja fritt bland läckra utföranden i olika storlekar så att du hittar den Michael Kors väska som passar just dig bäst. Kanske faller dig en liten vit, pralinformad axelväska i smaken inför ett event eller en fest, eller så väljer du en ljuvt blå liten drömväska med spänne på framsidan. Med Michael Kors blir dina möjligheter att bli inspirerad många och spännande.

När du vill kombinera enkelt och lätt
Med en Michael Kors väska kan du vara säker på att din outfit får sig ett lyft vare sig du behöver lite hjälp att krydda vardagsensemblen eller du söker en snygging att bära över axeln på festen. Kanske vill du ha en röd sammetsväska för att liva upp vardagsjeansen, eller en spännande väska i grönt som kan göra den klassiska business-looken lite trendigare. Till festen funkar den lilla, pralinformade axelväskan eller kanske en klassisk kuvertväska i svart skinn eller sammet.

Med Michael Kors är det lätt att inspireras
En väska kan lätt göra en hel outfit. Oavsett om du letar efter en större modell så du kan bära med dig din laptop till affärsmötet, eller en mindre variant som bara rymmer nycklar, pengar och läppstift, så kan du hitta det du söker i Michael Kors stora sortiment. Ta chansen att inspireras av högklassig design – du kommer inte att ångra dig.

Liknande sökningar
Adidas väskor
Adidas Magväskor
Adidas Sportväskor
American Tourister Resväskor
Björn Borg väskor
Calvin Klein Axelremsväskor
Eastpak Axelremsväskor
Eastpak Magväskor
Väskor från Guess
Guess Axelremsväskor
Guess Handväskor
Guess Shoppingväskor
Love Moschino Axelremsväskor
Nike Magväskor
Nike Sportväskor
Pieces Axelremsväskor
Ralph Lauren väskor
Samsonite Resväskor
Michael Kors klänningar
Michael Kors skor
VERO MODA Baddräkter
Monki Omlottblusar
Weekday Blusar
Whyred Blusar
New Look Randiga byxor
UNIQUE21 Orrebyxor
8848 Altitude Skidjackor
VERO MODA Dunjackor
Calvin Klein Stretch jeans
Free People Minikjolar