Sandqvist ryggsäckar

Filter för Ryggsäckar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Sandqvist ryggsäckar

Sandqvist – okomplicerad skönhet med svenska anor
Ett av de snabbast växande nordiska varumärkena är Sandqvist. Företaget lanserades 2004 av Anton Sandqvist och hans bror Daniel. Brödernas utomhusäventyr på landsbygden under barndomen har påverkat varumärkets design djupt. Redan från starten så har det nordiska landskapet med sina skogar, floder och vidsträckta områden med minimal befolkning varit inspirationen för varumärket. Samtidigt har man fokuserat på att ta den urbana livsstilen med i beräkningen när designen skapats. Detta dubbla fokus har gett oss ett märke i klassisk nordisk tappning, men med fräscha, urbana modedetaljer som en pikant krydda.

Kvalitet och tidlös design i tiden
När du vill bära med dig saker lätt och enkelt så är det smart att välja en av alla Sandqvists ryggsäckar. Den fungerar lika bra i vardagen, till affärsmötet eller när du ska handla mat på ICA, som på fjäll- eller skogsvandringen. Den klassiska, svenska designen gör att ryggsäcken blir en snygg modeattiralj oavsett vart du är på väg i din dag. Du kan dessutom vara säker på att du gör din rygg glad om du väljer att investera i en ryggsäck från Sandqvist eftersom den unika designen är gjord för att underlätta bärande av alla sorter.  

Lika bra på skogsvandringen som i stan
Designen av Sandqvist ryggsäckar är inspirerad av vår nordiska landsbygd med sina fjäll, sjöar och orörda skogar. Därför är den så klart det självklara valet när du ska ut på en härlig skogsvandring och vill bära med dig matsäck enkelt och lätt. Ryggsäcken är även en utomordentligt snygg detalj som kan hjälpa dig i din aktiva vardag. Med dess hjälp kan du bära med dig skolböcker, affärsdokument eller din dator på ett smidigt sätt.  

När alternativen haglar
Det är en ren fröjd att botanisera bland Sandqvists stora sortiment av ryggsäckar och där finns verkligen någonting för alla oavsett tycke och smak. Vad sägs om ett solgult alternativ eller kanske ett granitgrått eller babyblått. Det finns mangofärgade eller vinröda ryggsäckar men även varianter i klassiskt och stilrent beige eller svart. Sandqvist Ryggsäckar finns i många utföranden så du kan hitta just din favorit när du botaniserar bland alla valmöjligheter. Den läckra designen är ju det man ser först, men med Sandqvist kan du också vara säker på att ryggsäcken är superbekväm när du vill bära både lite och mer.

Den rena, nordiska designen när den är som bäst
Anton och Daniel Sandqvist ville skapa ett varumärke i klassisk, svensk tidlös design med urbana influenser. De hittade sin nisch och har snabbt etablerat sig som ett förstklassigt val både när du vill vandra i skog och mark, på fjället och i bergen, eller när du bara vill ha en snygg väska att bära med dig i vardagen. Varumärkets kraft är just detta; kombinationen av det urbana och det vidsträckta nordiska landskapet. Sandqvist ryggsäckar är helt enkelt ett smart och snyggt val oavsett vart du är på väg. Och vare sig du ska bära mycket eller litet så kommer din rygg dessutom att vara dig evigt tacksam när du väljer Sandqvist.

Liknande sökningar
Sandqvist Väskor
Didriksons Mössor
Ernst Kirchsteiger Kökshanddukar
Gröna Badbyxor
Nanso Byxor
OBJECT Orrebyxor
Object Collectors Item Byxor
Selected Femme Vida byxor
Tiger of Sweden Kavajer
Reclaimed Vintage Midikjolar
OBJECT Långklänningar
Y.A.S Festklänningar
Missguided Shorts
Vita Nattlinnen
Soyaconcept Toppar
Calvin Klein Stringtrosor
Sally Hansen Skönhet och hälsa
Tabac Parfym
Dove Deodorant
Henry Kole Stövletter
Lyle & Scott Tofflor
Adidas rea
American Tourister rea
Björn Borg rea
Calvin Klein rea
Day Birger et Mikkelsen rea
Desigual rea
Eastpak rea
Guess rea
Lacoste rea