28 maj 2020 10:21 Tillbaka till översikt

Covid-19 antikroppstest

Vill du veta om du haft Covid-19? I samarbete med Werlabs kan vi nu ge återbäring när du beställer ett antikroppstest för Covid-19. Av: Andreas

Har du varit lättare sjuk under vintern och våren och undrar om det kan ha varit Coronaviruset du smittats av? Nu har du möjlighet att testa dig och se om det var Covid-19 du hade.

Testet har 99,6% tillförlitlighet och du får resultatet inom 2-4 arbetsdagar efter provtagningstillfället. Provtagning utförs på utvalda provtagningsställen runt om i Sverige.

Testet visar om du har förekomst av antikroppar för Covid-19, dvs om du haft sjukdomen tidigare och nu kan antas vara immun. För att få ett tillförlitligt svar behöver du ha varit symptomfri i 14 dagar innan du beställer testet.

Läs mer här: https://www.cashbacker.se/butik/Werlabs/

Om Werlabs:
Werlabs erbjuder hälsoanalyser via blodprov med över 140 provtagningsställen i samarbete med den svenska sjuk- och hälsovården. Werlabs mission är att ge individer bästa möjliga kunskap om hur de kan förbättra sin hälsa på både kort och lång sikt. När du lämnar blodprov till Werlab granskar och analyserar deras läkare ditt blod och du kan få ökad kunskap om din hälsa i och över tid. Vanligtvis får du svar inom 48 timmar och får enkelt tillgång till din Werlabs-journal via mobilen.

Covid 19 antikropptest