Adidas rea

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Adidas rea

Adidas – med drömmen om ett aktivt liv som mål

Adidas företagsresa påbörjades egentligen i ett kök. Närmare bestämt i Adi Dasslers mammas kök i Bavaria i Tyskland år 1924. Adi fick med sig sin äldre bror Rudolf i företaget och namnet de enades om blev Dassler Brothers Shoe Factory. Målet var att skapa de allra bästa förutsättningarna för atleter genom att ta fram den tidens mest högteknologiska skor som kunde förhöja prestationsnivån. I denna anda hjälpte Dasslerbröderna till att ta fram en modell av löparskor som hade en ny typ av lättare dubbar på undersidan av skosulan. Dasslerbröderna övertalade den amerikanska sprintern Jesse Owens att använda skorna i sommarolympiaden 1936. Owen tog hem 4 guldmedaljer det året och det var början på en mycket snabb företagsresa för Bröderna Dasslers skofabrik.

Adidas mot Puma

År 1949 bröt dock relationen mellan bröderna samman och Adolf (Adi) bestämde sig för att etablera företaget Adidas medan brodern Rudolf istället skapade ett nytt företag som fick företagsnamnet Ruda efter hans eget smeknamn. Detta företag omprofilerades senare under ett namn vi alla känner till - Puma. Således etablerades under denna tid två av de största rivalerna i vår tid när det kommer till sportutrustning. Tröjor från Adidas hittar du här på Cashbacker.se och givetvis med info om hur mycket cashback du tjänar när du köper en ny Adidaströja. Adidas tillverkar även väskor - så för dig som har siktet inställt på en ny väska från Adidas så hittar du dem här.

Innovationskraft och kreativa lösningar i fokus

Adidas fokus är att producera och sälja skor med högkvalitativ standard. Innovationskraften är kärnan i företaget och målet är alltid att finna kreativa lösningar som hjälper till att göra ditt sportutövande till den allra bästa delen av din dag. Idag gör Adidas även en mängd klädesplagg med samma mål – jackor, toppar, byxor och leggings för både män och kvinnor i syfte att få sportutövaren att känna sig så bekväm som möjligt under träningen. Som alla stora varumärken så är kundlojalitet ett oerhört viktigt koncept för företaget. Därför har Adidas även börjat producera både parfymer och smarta klockor så att kunden ska kunna hitta det mesta de behöver för sin träning hos ett och samma företag. På Adidas officiella webbplats hittar du mer information om deras sortiment.

Vägen mot hälsa

Adidas resa är lång och företaget har alltid haft innovationskraft och kvalitetssäkring som kodord. Framför allt så strävar företaget efter att förse dig som konsument med innovativa produkter av allra högsta kvalitet. Det som du behöver för aktiva dagar helt enkelt. Vare sig du spenderar dessa dagar i löparspåret, på gymmet, i skogen eller i spinningsalen så har Adidas den utrustning som du behöver för att din aktivitet ska bli så njutbar som möjligt. Sedan 1924 har Adidas hjälpt människor att uppnå sina mål och förändra sin vardag. Vilka träningsdrömmar och mål du än har - låt Adidas hjälpa dig på din resa mot ett hälsosammare och mera aktivt liv. Adidas har ett stor sortiment av skor. Adidas skor för damer hittar du här på Cashbacker inkl info om hur mycket cashback du får när du beställer.Liknande sökningar
Adidas väskor
Adidas Ryggsäckar
Adidas Sportväskor
Adidas Leggings
Adidas Mjukisbyxor
Adidas Sport-bh
Adidas Träningsbyxor
Adidas Träningsshorts
Adidas Träningstights
Adidas Träningströjor
Adidas tröjor
Adidas Hoodies
Adidas T-shirts
Adidas skor för damer
Adidas Sportsandaler
Sneakers från Adidas
Adidas Höga sneakers
Adidas Skinnsneakers
Adidas Fotbollsskor
Adidas Löparskor
OBH Nordica Kaffekvarnar
Swegmark Baddräkter
Jacqueline de Yong Blusar
Brave Soul Blommiga byxor
La Redoute Chinos
Nike Chinos
Ellesse Jackor
Only & Sons Vårjackor
Versace Jackor
Blåa Klänningar