Babyliss rea

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Babyliss rea

BaByliss – ditt självklara val vare sig du söker det tidlöst klassiska eller iögonfallande glamour 

BaByliss är en del av det amerikanska företaget Conair Corporation. Det är ett av världens största företag inom produktion och försäljning av skönhets- och hälsoprodukter. Företaget såg världens ljus redan 1959 när det etablerades i ett garage i Queens i New York. Det kan tyckas att ett garage är ett osedvanligt oglamoröst ställe att etablera ett varumärke med inriktning på skönhetsbranschen, men många gånger är resan viktigare än startpunkten när man börjar ett nytt kapitel i livet.

En resa i exklusiv hårvård 

BaByliss huvudsakliga fokus är exklusiva hårvårdsredskap och tillbehör som är designade och framtagna för att fungera optimalt både i frisörsalonger och hemma i sovrummet. Just designen är ett viktigt element för företaget – deras produkter ska inte bara fungera optimalt utan det är även viktigt att de har den klassiska BaByliss designen som företaget varit känt för under en sådan lång tid. Sedan resan påbörjades så har såklart uttrycksformen förändrats under resans gång. Men när vi tittar lite närmare så är det inte svårt att se att grunden för den exceptionella designen är densamma.

Med teknologin som nyckeln till framtiden

Skönhetsmarknaden rör sig snabbt, men BaByliss har fortsatt att cementera sin ledande position bland alla varumärken som finns på marknaden, särskilt inom hårvårdsområdet som ju har varit företagets hjärta och kärna under alla dessa år. Utvecklingen för företaget har varit så lyckosam eftersom ledningen konsekvent har valt att använda den allra senaste teknologin vid design och produktion. Om ett företag vill vara bäst i test så måste det också ligga i framkant när det gäller den senaste tekniska utvecklingen. Just detta tankesätt har gjort BaByliss till ett av de mest framgångsrika företagen inom den globala skönhetsindustrin.

När du vill ge dig själv det bästa

Under årtionden har företaget inspirerat och revolutionerat skönhetsmarknaden. Med sitt kreativa och innovativa förhållningsätt har BaByliss skapat snygga och smarta produkter som du kan använda för att göra ditt aktiva och ibland hektiska liv lite enklare. Letar du efter en effektiv och användbar hårfön så att du snabbt och lätt kan se till att vardagsfrisyren hamnar på plats? Eller kanske en locktång för att locka fram den mera glamorösa sidan hos dig själv? Vad än du letar efter så kan BaByliss stå till tjänst. Det spelar ingen roll om du vill ha en klassisk tidlös look eller om din inspiration är att vara lite mer iögonfallande och glamorös. Låt BaByliss stå dig bi i glamour och till vardags.Liknande sökningar
Babyliss Skönhet och hälsa
Babyliss Hårfönar
BaByliss locktänger
Babyliss Plattång
Babyliss Skäggtrimmer
Eva Solo Ölglas
AX Paris Blusar
Ilse Jacobsen Chiffongblusar
Le Breve Byxor
JOFAMA Skinnjackor
La Redoute Jeansklänningar
Hype Skjortor
Adidas Tränings T-shirts
Jack & Jones Stickade tröjor
Pyrex T-shirts
Selected Femme Tröjor
Selected Homme Polotröjor
Tom Tailor T-shirts
Puma Trosor
Mesoestetic Dagkräm
Dove Deodorant
primigi Skor
Pepe Jeans Flip-flops
Raid Loafers
Marc Jacobs Sandaler
Birkenstock rea
Calvin Klein rea
Casall rea
Craft rea
Dr Martens rea