Bare Minerals

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Bare Minerals

BareMinerals – när du vill att din naturliga skönhet ska lysa igenom

Har du någonsin tänkt att sminket du använder på din hud hjälper dig att se bra ut för stunden, men att förändringen bara sker på ytan och när du tvättar dig på kvällen är du inte nöjd med vad du ser? Då kan BareMinerals hjälpa just dig. Märket lanserades redan 1955 och då som nu var fokus att skapa naturliga sminkprodukter utan att använda skadliga kemikalier. Basen i alla produkterna är en blandning av naturliga mineraler som stödjer hudens naturliga funktioner och hjälper till att återfukta och skydda i stället för att täppa till och orsaka irritation. Genom sina naturliga ingredienser är produkterna lämpliga för alla hudtyper och det breda utbudet av produkter gör att det finns någonting för alla kvinnor.

Ge din hud det rena och goda

BareMinerals mål är att de som använder produkterna ska känna sig vackra, men att det inte är sminket i sig som står för skönheten. Det är endast ett komplement som syftar till att lyfta fram den naturliga skönheten som lurar under ytan. Företaget är banbrytande pionjärer inom mineralmakeup. För varumärket så handlar hudvård och smink inte bara om yta och skönhet utan i allra högsta grad om vad som är bra för din hud. De fokuserar på rena, naturliga och goda ingredienser, och varje produkt testas hårt innan den blir tillgänglig för oss som konsumenter. På bareminerals.com kan du både inspireras och hitta mer information om deras fullständiga produktsortiment.

Naturlig skönhet i fokus

Renhet har alltid varit ett ledord för företaget. Målet är att skapa produkter med aktiva och naturliga mineralämnen som ger dig en vacker hud som utstrålar renhet men som ändå ger dig en slät finish. Det är också viktigt att fokus inte blir sminkprodukten som sådan utan hur den framhäver din huds naturliga skönhet. Vad du än vill tillföra till din skönhetsrutin så kan du lita på att BareMinerals kan hjälpa dig en bit på vägen.  

BareMinerals hjälper dig till vardag liksom till fest

Nästa gång du behöver investera i ett nytt puder, en foundation eller en concealer – se ditt val långsiktigt och välj produkter som belyser och lyfter din naturliga skönhet, men som också använder naturliga ingredienser som stödjer din huds naturliga processer och på så sätt hjälper till på ett djupare plan. En klar och vacker hud räcker långt för att känna sig fräsch i vardagen och också för att lyckas skapa den där glamorösa looken som är så fin till fest. Låt BareMinerals hjälpa dig så att din naturliga skönhet får lysa upp varje dag framöver.

Populära kategorier
Calvin Klein t-shirts
Desigual väska
Björn Borg väskor
Adidas tröjor
Vero Moda klänningar
Foundation från BareMinerals
Iittala champagneglas
Adidas skor för damer
Tröjor från Calvin Klein
Orrefors More
Sneakers från Adidas
Bikinis från Calvin Klein
Nike kepsar
G-Star jeans
Didriksons Boardman
Nike fotbollsskor
Nike ryggsäckar
Adidas väskor
Odd Molly koftor
Kari Traa jackor