Biotherm rea

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Biotherm rea

Anrik hudvård för ett inslag av lyx i din vardag

Biotherms status som unikt hudvårdsmärke av hög klass och kvalitet går långt tillbaka. Så tidigt som 1952 upptäckte en fransk biolog en mineralvattenkälla under Pyrenéerna i södra Frankrike där vattnet innehöll molekyler från mikroorganismer, plankton och alger som synbart kunde förbättra och läka hudbesvär. Sedan dess har Biotherm fortsatt sin resa i samma anda. Genom 60 år av expertis och forskning så har hudvårdsmärket seglat upp som ett varumärke av hög klass som förenar hudvård med aktuell forskning för att ge dig en exceptionell och unik produkt.

Naturens läkande kraft

Grundaren till varumärket var forskare och biolog. Namnet Biotherm är en sammanslagning av biolog och therm som är hämtat från termen thermal plankton - de molekyler från mikroorganismer, plankton och alger som i alla år fungerat som en aktiv ingrediens i alla Biotherms produkter. Hos Biotherm är tanken att naturen är bäst på att skapa välbefinnande och påskynda läkningsprocesser och cellförnyelse. Detta synsätt fortsätter att inspirera produktutvecklingen för att i slutändan ge dig en fantastisk produktlinje som du inte kan vara utan.

Handla på Biotherm rea

De nätbutiker som har nedsatta priser (rea på Biotherm) visas med röd ikon. Det går givetvis att shoppa på Biotherm rea och samtidigt tjäna in cashback via Cashbacker. 

Med forskningen som fokus

Med skönheten och forskningen som fokus så kan Biotherm ge dig allt du behöver för din personliga hudvård. Vilka är dina personliga favoriter som du inte kan vara utan? Söker du den perfekta, fuktgivande hudkrämen eller letar du efter en effektiv deodorant som håller dig sval hela dagen? Kanske är ditt fokus en väldoftande och återfuktande kroppslotion som du kan använda när du kommer ur duschen på morgonen, redo för en ny och fantastisk dag. Vad du än söker så kan Biotherm ge dig det du letar efter. Bitherms svenska webbsida hittar du här inklusive information om deras sortiment.

På väg framåt

Hos Biotherm så var naturen början på resan och även vägen in framtiden - en ständiga källa till välbefinnande och förnyelse som berikar din hud om och om igen. Du kommer inte bara att se hälsosammare ut, utan cellförändringen kommer också att ske på djupet. Din hudstruktur kommer att förbättras och fina linjer kommer att minimeras som följd. Skönhet och forskning är bäst tillsammans. Det har Biotherm visat genom sina 60 år av expertis och genom att ge oss unika produkter av hög klass och kvalitet. Många varumärken hävdar att de kombinerar just skönhet och forskning men få lyckas med konststycket att nå upp till Biotherms nivå. Så, om du söker det allra bästa så finns det egentligen bara ett enda alternativ för dig.Liknande sökningar
Biotherm Skönhet och hälsa
Biotherm Eau de toilette
Biotherm Ansiktskrämer
Biotherm Dagkräm
Biotherm Ansiktsrengöring
Biotherm Ansiktsvatten
Biotherm Hudvård
Biotherm Serum
Biotherm Body lotion
Biotherm deodorant
Biotherm Duschkräm
Chiara Forthi Baddräkter
ASOS Blommiga blusar
Monki Volangblusar
ONLY Knytblusar
Jack & Jones Kostymbyxor
Name it Randiga byxor
Didriksons Fleecetröjor
By Malene Birger Långklänningar
Glamorous Maxiklänningar
Paper Dolls Klänningar
Calvin Klein Skjortor
Hugo Boss Skjortor
Paul Smith Tröjor
Waterclouds Schampo
Estelle & Thild Smink
Max Factor Rouge
Missguided Boots
Ecco Lågskor
Ilse Jacobsen Sneakers