Birkenstock rea

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Birkenstock rea

Den klassiska sandalen är tillbaka, och bättre än någonsin!
Birkenstock-sandalen är en storfavorit hos människor i alla åldrar, från hela världen. Om du är ute efter en bekväm sko, som är bra för dina fötter och som dessutom är en av de hetaste sommartrenderna, så har du absolut hittat rätt. Familjeföretaget Birkenstock har funnits i flera generationer och signatursandalen har aldrig varit så populär som den är idag.
Just denna popularitet gör givetvis dessa sandaler extra eftertraktade och enligt lagen om tillgång och efterfrågan kan de också vara ganksa dyra. Därför får man passa på när man hittar en Birkenstock rea och göra de fynd som tillfredställer både skohyllan och den egna smaken.

Med Birkenstock får du både komfort och en trendsättare
Birkenstock ska vara slitsamma, lätta och flexibla. Det ska vara bra för dig som går mycket. Sedan 80-talet har märket med sina sandaler varit populära hos tillexempel sjuksköterskor och tandläkare som ofta jobbar ståendes då de har en överlägsen komfort och ergonomiska kvaliteter. Nu för tiden finns Birkenstock att köpa i butik i över 80 länder, och gör enorm succé världen över. De bekväma och hållbara sandalerna är idag – utöver att vara populära hos yrkesverksamma - en modetrend som allt fler människor förälskat sig i. Den klassiska sandalen finns i många olika former och färger och hittar allt fler bärare med tiden. Birkenstock är den ultimata produkten just nu. En sandal som är bra för hela kroppen – och givetivs särskilt för dina fötter. De är bekväma, hållbara och nu även en trendsättare som fått andra skotillverkare att börja titta extra på deras design. Att tillfredställa både kroppen och smaken är något som inte varit allt för vanligt inom modevärlden tidigare. Då har fokus legat helt och hållet på utseendet och resten har förpassats till de stunder på dagen då man inte är betraktad av omgivningen. Där i mellan få man vara fin och lida pin. Men Birkenstock har varit delaktiga till att introducera komforten och ergonomisk korrekthet in i modevärlden. Det är snyggt att klä sig bekvämt.

Birkenstock har en väldigt bred målgrupp då märket har skor för både män, kvinnor och barn. Det finns skostorlekar så högt upp som till 47 och kan tacksamt kombineras med många olika outfiter. Så kort och gott kan man säga att skorna riktar sig till alla som både vill gå bekvämt och se snygga ut. Vilket passar in på de allra flesta.

Visionen består idag efter över 200 år i branschen
Birkenstock är ett tyskt skomärke som grundades på slutet av 1700-talet när Johann Adam Birkenstock övertog ett skomakeri. Starten för märket kom för att han ville tillverka en sko som skulle göra så att foten kunde röra sig på rätt sätt, utan att ha metallinlägg - som det flesta skor hade på den tiden. Han ville dessutom göra en sko som hade en anatomisk uppbyggnad och som skulle ge foten stöd, och resten av kroppen rätt avlastning. Dessa tankar var helt nya på sin tid, vilket gjorde Birkenstock nyskapande i sin tid. Adam Birkenstock lyckades med sina planer och sen dess har den ergonomiska ambitionen varit prioriterad när nya skor utveckalts. I dag gör man fotbädden i skon av ren naturkork och använder sedan ett skumplastmaterial därunder, som ger en god stötdämpande förmåga.

Birkenstock är ett familjeföretag som ägs av bröderna Stephan, Alex och Christian Birkenstock. Bröderna är ättlingar till Adam, vilket gör att andan lever kvar starkt och företagets filosofi står starkt kvar än idag. Man jobbar ständigt med den klassiska designen av Birkenstock-sandalen, för att visionen man hade från första början ska vara kvar. Alla skor från Birkenstock ska vara bra för fötterna, de ska vara bekväma och man ska känna att även resten av kroppen mår bra av att bära skorna.

Trots att Birkenstock har blivit en riktig succé de senaste åren betyder det inte att man i företaget slappnar av och känner att de är klara med att genomföra sina vision. Tvärtom. I stället jobbar man ständigt med att förbättra sina produkter. Man vill hålla kvar vid anvader Adams vision, men också utvecklas.

Begränsningarna är få när det gäller en snygg och casual look
2013 blev Birkenstock en riktig trendsättare och idag kan man se människor från hela världen bära de populära sandalerna. Det som är fantastiskt bra med Birkenstock är att man kan bära dem till det mesta för att få en snygg och casual look. De är väldigt snygga till stuprörsjeans och funkar perfekt till ett par shorts för lite varmare dagar. Begränsningarna är få när det gäller Birkenstock och en långklänning eller en matchande kjol och topp blir utmärkt tillsammans med ett par Birkenstock. Barn och män kommer inte heller ha några som helst problem att matcha sina Birkenstock med en snygg outfit. Shorts eller jeans funkar alla dagar i veckan och kommer se enkelt, men otroligt trendigt ut med ett par Birkenstock på fötterna.

Birkenstock är definitivt en trend som gör succé idag. Den enkla designen ger en vardaglig look, som många idag är ute efter, och det faktum att skorna är väldigt bekväma gör att ännu fler människor föredrar dessa sandaler. En annan orsak till att skorna har blivit så populära är att de ger lite mer attityd till en kanske annars ordinär outfit. En vanlig sommarklänning får genast en helt ny, och mer avslappnad, look när man bär den tillsammans med ett par Birkenstocks. Även om det är en vardaglig och enkel outfit så ger ett par Birkenstock det där lilla extra, lite mer attityd som alltid är bra för att man ska uppnå succé.

Birkenstock rea
Ladda inför kommande säsong och kika på Birkenstocks rea. På en sådan kan du hitta bekväma och trendiga skor som kommer passa perfekt till sommaren. Birkenstock-trenden slog igenom stort 2013, var mycket populära under 2014 och kommer definitivt vara en favorit även nästa år – så missa inte nästa schans till en Birkenstock rea. Priset må vara lägre, men komforten och stilen är samma snygga sort som den varit sedan 1700-talet.Liknande sökningar
Birkenstock Badtofflor
Birkenstock Myskläder
Birkenstock Träskor
Birkenstock Boots
Birkenstock Ankelboots
Birkenstock Skor
Birkenstock Flip-flops
Birkenstock Lågskor
Birkenstock Sandaler
Birkenstock Tofflor
Birkenstock Inneskor
Guess Sportväskor
Ronneby Bruk Grillpannor
Brave Soul Bikinis
ICHI Volangblusar
Timberland Bomberjackor
Brave Soul Skinny jeans
G-Star Högmidjade jeans
NLY Volangkjolar
Röda Klänningar
Noppies Mammakläder
Calvin Klein Toppar & Tunikor
Replay Toppar & Tunikor
NLY Toppar
Puma Träningsjackor
Balmain Tröjor
New Balance Strumpor
Maria Nila Hårvax
Silver Street Loafers
Vagabond Klassiska pumps