Clinique rea

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Clinique rea

Låt Cliniques trestegsmagi visa din hud vägen

Clinique tillhör Estee Lauder-familjen. Hudvårdsmärkets resa påbörjades lite oförhappandes år 1968 efter att en banbrytande artikel publicerats i amerikanska Vogue. Vid denna tid ansågs hudvård inte ha någon särskild påverkan på huden utan istället var det genetiken som antingen hyllades eller klandrades beroende på hur din hud uppförde sig generellt. Tanken var att den hudtyp man föddes med fick man helt enkelt göra det bästa av genom att använda bra sminkprodukter särskilt anpassade för att dölja eventuella skavanker. Det ansågs inte finnas någon reell möjlighet att påverka hudens kvalitet och struktur genom användandet av hudvårdsprodukter.

Revolutionära tankar som banade väg för förändring

Den banbrytande artikeln som publicerades i amerikanska Vogue ifrågasatte dock detta tankesätt och efter publiceringen så påbörjades ett samarbete mellan Carol Phillips som var redaktör på Vogue, Evelyn Lauder som var svärdotter till Estee Lauder och dermatologen Norman Orentreich MD. Dessa tre bestämde sig för att börja arbeta tillsammans för att skapa ett varumärke som grundande filosofin att du faktiskt kan påverka din hudkvalitet genom användandet av bra hudvårdsprodukter. Resten är, som man så vackert säger, historia. Handla produkter från Clinique på rea - här på Cashbacker listar vi hundratals olika skönhetsprodukter från Clinique varav många är prissänkta. Varje Clinique rea visas på denna sidan med en röd symbol som indikerar hur mycket prissänkt den är. Missa inte att Cinique har en svensk webbsida där du både kan ta del av deras sortiment och låta dig inspireras.

Den nya trestegsmodellen

Den praktiska idén bakom hudvårdsmärket är att det dagliga användandet sker i tre steg –rengöring, skrubb och återfuktning. I dagens hudvårdsvärld så är detta tillvägagångssätt ingenting ovanligt och vi är vana att se vår egen hudvård som en process som innefattar fler än ett steg. När Clinique startade sin resa så var detta dock en banbrytande idé som kullkastade rådande föreställningar och normer. Alla Cliniques produkter är framställda i tätt samarbete med rådande forskning på hudvårdsområdet och varumärket är även erkänt för sina högkvalitativa sminkprodukter. Men när vi hör namnet Clinique tänker vi nog alla på en exklusiv hudvårdsserie som syftar till att lyfta fram det bästa hos vår egen hud. 

När du vill andas lite lättare…

Om din filosofi är att du vill ge din hud det allra bästa så finns det få andra märken som kan nå upp till den kvalitet som Clinique kan ge dig. Varumärkets trestegsprogram tar fram magin i varje morgon och kväll, låter dig andas lite extra i stillhet och ro när du tar dig några minuter för att ta hand om dig själv medan allt annat får vänta ett tag. Vare sig du gör dig redo för John Blund eller påbörjar en ny dag så blir Clinique din vän på vägen i denna rofyllda stund.Liknande sökningar
Clinique Skönhet och hälsa
Clinique Parfym
Clinique Balsam
Clinique Dagkräm
Clinique Hudvård
Clinique Ögonkräm
Clinique Smink
Clinique Concealer
Clinique Eyeliner
Clinique Foundation
Clinique Läppennor
Clinique Läppglans
Clinique Läppstift
Clinique mascara
Clinique Ögonskuggor
Clinique Primer
Clinique Puder
Georg Jensen Knivar
Wüsthof Skalknivar
Odd Molly Blusar
Monki Randiga byxor
Gina Tricot Jackor
Tiger of Sweden Raka jeans
Adrian Hammond Jeansshorts
Dr Denim Jeansshorts
Didriksons Träningskläder
Under Armour Sport-bh
B Young Tröjor
CHEAP MONDAY Tröjor
Filippa K T-shirts