Desigual rea

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Desigual rea

Desigual – ett märke som förvandlar klädstil till livsstil
Ibland kan det vara riktigt svårt att hitta kläder som kombinerar originalitet, kvalitet och en viss känsla eller livsstil. Begreppet klädstil har allt mer börjat förknippas med konceptet livsstil och det är utifrån detta som Desigual har vuxit fram och etablerat sig som ett ledande livsstilsmärke. Det handlar om mode på hög nivå med sprudlande färger, kreativa tryck och unik design som förmedlar en ungdomlig, positiv och glädjerik livssyn. Desigual står för härlig kvalité och en fräsch stil utan att det för den skull ska behöva kosta skjortan. Framför allt inte om du stöter på en Desigual rea. Men mer om det senare.

En ledande global firma
Desigual grundades i början på 80-talet som ett alternativt och förhållandevis billigt klädmärke åt de som ville klä sig annorlunda och må bra utifrån sin klädstil. Roliga, färgglada kreationer med skön stil och ett unikt asymmetriskt snitt blev Desiguals varumärke. Deras ambition är att förmedla ett positivt budskap, något som fortfarande avspeglar sig i företagets värdegrund och arbetssätt. Varje ny kollektion skapas kring denna grundläggande filosofi och delas sedan in under en rad förenade koncept eller motton. Bland dessa finns Real Life, Magic Stories, Luxury Feelings, Me&You, Better&Better, Wow, Life is Cool, All Together och specialkonceptet Handmade, där du får chansen att designa ett plagg efter egen stil och smak med hjälp av Desigual. Väskor från Desigual är väl värt en koll för dig som vill sätta en prägel på din personliga stil.

”Vi klär människor, inte kroppar” är företagets ledmotiv - vilket också lett till en hel del uppmärksammade kampanjer där märket drivit sitt motto till uppseendeväckande happenings. Tanken är att den personliga upplevelsen av klädplagget ska vara viktigare än klädplagget i sig. Detta koncept har blivit drivmotorn för Desiguals otroliga framgång och har även inspirerat många andra klädmärken som följt efter. Idag finns märket representerat i ett 70-tal länder och riktar sig främst till unga män och kvinnor som gärna vill sticka ut med sin klädstil, klä sig lekfullt och trendigt.

För att nå ut till en ännu bredare publik lanserade Desigual under 2011 ett samarbete med den franska couture-firman Christian Lacroix. Samma år designade företaget - ihop med Cirque du Soleil - en ny Cirque du Soleil-inspirerad kollektion som numera säljs i Desiguals klädesbutiker runtom i världen med stor framgång. Hos Ellos kan du hitta ett stort utbud av kläder från Desigual på rea.

Från Ibizas hippiemarknader till New Yorks hippa modesalonger
1984 grundades Desigual (som betyder ‘olik’ på spanska och hänsyftar till klädernas typiskt asymmetriska design) på Ibiza av en ung schweizisk visionär vid namn Thomas Meyer. Meyer livnärde sig på att sy lapptäcksjackor av kasserade jeansbyxor som han sedan sålde på Ibizas hippiemarknader. Redan då hade han en klar vision av vad han ville åstadkomma med sitt, vid den tiden, blygsamma projekt: kläder med en unik och igenkännlig stil, som dessutom bar på en optimistisk livsfilosofi. Det skulle handla om livsstil snarare än klädstil, och det skulle samtidigt se snyggt och moderiktigt ut. Tanken var ny för sin tid, men har i modern marknadsföring snarare blivit norm. Företag som exempelvis Nike och Coca-Cola är exempel där man lägger ner enorma resurser på att omstöpa deras produkter till en livsstil snarare än en produkt. Men för Desigual var det grundtanken och ursprunget till märket - och genomsyrar dess produktion på ett genuint sätt.

I början på 90-talet träffade Meyer spanjoren Manel Adell, en då ganska oansenlig företagskonsult från Barcelona, utan någon som helst erfarenhet inom modevärlden, och tillsammans skissade de upp en helt ny affärsplan som kom att leda företaget raka vägen till framgång. Under det senaste decenniet har Desigual expanderats till Asien och USA och räknar i nuläget med 275 helt egna butiker samt 7 000 försäljningsställen spridda världen över med spännande och inspirerande herr, dam och barn kollektioner.

30 år efter företaget tog sina första staplande steg, har ambitionen knappast förändrats utan Desigual fortsätter att inspirera, promota och förmedla optimism, kulturell mångfald, innovation, engagemang och livsglädje. Den typiska patchwork-designen som kännetecknat Desiguals kollektioner ända sen början på 80-talet fortsätter att vara ett av företagets absolut starkaste kännetecken.

Liksom alla andra kända märken så har Desigual sin egna webbsida där man hittar inspiration, produktinfo och givetvis också möjlighet att e-shoppa de senste kreationerna.

Roligt, färgsprakande och stilfullt
Desigual är mode för den som vill framhäva sin individualitet eller kanske bara ge lite mer personlighet, eller en extra färgklick åt en annars klassisk klädstil. Vill man vara diskret extrovert kan man ju välja bara något enstaka plagg som lägger an en unik ton, men inte sticker ut för mycket. Eller så kan man helt ge sig hän åt varje aspekt av extroverta statement som Desigual erbjuder. Deras kollektioner innehåller det mesta från topp till tå och kan erbjuda en komplett garderob av spektakulär färgprakt.
Varje år släpper företaget tusentals nya produkter där man kan välja och vraka bland kläder, skor och ett enormt utbud av moderiktiga accessoarer. Det går att hitta allt från figurbetonade klänningar och kjolar till trendiga skjortor, tröjor, kappor och byxor i avslappnad stil. Desigual vänder sig till både män och kvinnor i yngre medelåldern och för de allra yngsta finns det ett brett sortiment av barnkläder med coola tryck och mycket färg för modemedvetna föräldrar som vill klä sina ungar i plagg som inte alla andras ungar har. Kläderna är mjuka, bekväma och lekfulla och går att kombinera med ett par snygga jeans, läderbyxor eller en finare kavaj. Att klä sig blir en kul upplevelse med Desigual, en möjlighet att uttrycka sig och kanske till och med inspirera andra att göra detsamma.

Desigual rea
Trots sin enorma popularitet är ett av Desiguals främsta mål att producera snygga och stilrena kläder som håller hög kvalité till konkurrenskraftiga priser. Så har det alltid varit och därför lanseras det lågpriskampanjer runtom i butikerna med jämna mellanrum, det gäller bara att hålla utkik efter det rätta tillfället att slå till på en Desigual rea. Om du inte har någon butik eller återförsäljare i närheten finns det många butiker på nätet från vilka du kan köpa märket och som med jämna mellanrum har en Desigual rea. Ta chansen att för ett bra pris skapa dig en unik och personlig garderob som låter dig uttrycka dig själv, så som du vill vara.Liknande sökningar
Desigual väska
Desigual Axelremsväskor
Desigual Handväskor
Desigual Ryggsäckar
Desigual Blusar
Desigual Chiffongblusar
Desigual Långärmade blusar
Desigual Jackor
Desigual Blazers
Desigual Dunjackor
Desigual Jeansjackor
Desigual klänningar
Desigual Chiffongklänningar
Desigual Långärmade klänningar
Desigual Långklänningar
Desigual Maxiklänningar
Desigual Trikåklänningar
Desigual Toppar & Tunikor
Desigual Tröjor
Desigual T-shirts
Under Armour Portföljer
Riedel Vitvinsglas
Hasta Veckbandslängder
mbyM Blommiga blusar
NA-KD Långärmade blusar
Adidas Jackor
FILA Jackor
Liquor N Poker Slitna jeans
Gina Tricot Minikjolar
JDY Omlottkjolar