Didriksons rea

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Didriksons rea

Didriksons – kläder för tuffa väder
Tänker du njuta av ett aktivt friluftsliv i vinter? Då gäller det att du är rätt klädd också. Det går inte att ge sig i kast med moder natur utan ordentliga ytterplagg. Visst, bra kläder kostar lite mer. Men i längden tjänar du på att inte behöva byta ut vinterjackan varje år till en ny och bättre jacka. Det finns faktiskt en mängd alternativ där ute. Knappar du in ”Didriksons rea” på sökmotorn kommer det upp en hel del. De allra bästa erbjudandena kan spara dig en dyrbar slant. Och med Didriksons får du ju dessutom så himla mycket mer för pengarna. Tråkigt väder behöver knappast betyda tråkiga kläder
Didriksons har funnits i över hundra år och är idag ett av Sveriges ledande märken inom segmentet funktionellt mode. Det började med tillverkningen av regntåliga oljerockar åt fiskare i Grundsund som vistades långa dagar till havs. Sedan dess har märket fortsatt att utveckla bra plagg för tuffa väder. Däremot har man med tiden gått över till att producera kläder för en bredare kundkrets. Numera kan man förutom regnkläder även köpa fodrade höst- och vinterjackor, fleecetröjor, parkas, mössor och barnoveraller.

En anledning till Didriksons topposition på marknaden är att man tar kvalité på högsta allvar. Varje produkt synas i sömmarna för att komma fram till det bästa och miljövänligaste materialet för just det plagget. Du ska lugnt kunna vistas utomhus utan att behöva oroa dig för om du har valt rätt kläder. Didrikson gör det valet åt dig.

Den aktiva familjen utgör företagets huvudmålgrupp. Didriksons tillverkar snygga, slitstarka plagg för alla åldrar. Genom att ständigt hålla sig nära kunden har man lyckats utveckla funktionaliteten hos kläderna, utan att kompromissa stilen. Det handlar om kläder som kan användas varje dag, vare sig du är på väg till jobbet eller ut i skogen. Grundfilosofin är att du ska kunna hålla dig torr och bekväm var du än är, med stil. Detta avspeglas inte minst i Didriksons Urbankollection. Där kan du hitta allt från snygga jackor i retrostil till beanie mössor och stickade tröjor för de allra yngsta.

Men det finns även ett djupare ställningstagande bakom kläderna som tillverkas. Varken äkta päls, läder eller dun används enligt företagets strikta policy. Inte heller tungmetaller. Didriksons följer dessutom en restriktionslista som bygger på EU:s kemikalielagstiftning. Målet är att minska mängden miljö- och hälsofarliga ämnen som används vid framställningen av plaggen. Något som för många är en avgörande faktor när man ska förnya garderoben, speciellt om det handlar om barnens garderob.

Ett märke med anor
1913 grundade Hanna och Julius Didrikson en fabrik för tillverkningen av regnrockar i Grundsund, ett litet fiskesamhälle i Bohuslän. Produktionen bestod till en början av oljeimpregnerade kläder för yrkesfiskare som bodde och arbetade i och kring Grundsund. På 30-talet ersattes oljekläderna av det modernare gummimaterialet. Fram tills början på 80-talet var det i första hand fiskare och andra yrkesgrupper som var Didriksons största kundkrets. Det var först 1981 då polyuretan kom in på marknaden som företaget fick sitt stora genombrott. Med Polyuretan började man tillverka regnkläder åt vanligt folk. Men istället för att sälja regnställ med trist och formlös design gav man sig på att tillverka stilrena kläder för både stora och små. Intresset visade sig vara stort bland konsumenterna. Det tog inte lång tid förrän Didriksons lyckades etablera sig som ett av de äldsta och bästa på marknaden.

Genom åren har Didriksons introducerat ny banbrytande teknologi för tillverkandet av funktionella, slitstarka kläder. Flera av märkets produkter står sig bäst i test år efter år, i synnerhet barnoverallen som klassats som Sveriges populäraste. Den senaste milstolpen i Didriksons historia kom 2012. Företaget lanserade ett högteknologiskt, vattentätt material som påminner om oljeimpregnerad bomull men har långt bättre egenskaper.

Didriksons fortsätter att konkurrera med sina tidlöst moderna kollektioner för ett aktivt friluftsliv. Företaget är månt om att förmedla både tradition och nytänkande. Idag är Didriksons1913 en av Sveriges ledande tillverkare av fritidskläder med försäljning i ett 20-tal länder.

Känn dig snygg och trygg med Didriksons
Didriksons har sitt ursprung i det västra kustbandet där land möter hav. Därifrån kommer inspirationen i första hand. Företaget har ständigt strävat efter att skapa kläder av kompromisslös kvalité för ett njutbart utomhusliv. Men det estetiska kravet har också alltid funnits med i bilden. Och det är det som skiljer Didriksons åt från en mängd andra märken. Det är viktigt att kläderna känns bra men också att man ser bra ut i dem. Bara för att man ska ut på hajk betyder inte det att man helt plötsligt slutar vara modemedveten. På ett smidigt sätt har Didriksons lyckats balansera både och. Resultatet är snygga, moderna och extremt funktionella kläder. Detta gäller inte minst Outdoorkollektionen. Snacka om kläder som håller vad de lovar. Varje plagg är ett samspel mellan funktionalitet, stilfull design och suverän passform. Färgerna är också spännande och kläderna detaljrika.

Du kan välja mellan vattentäta, vindtäta, isolerande och fuktabsorberande plagg. Det beror helt och hållet på vad du själv behöver och vilket äventyr som väntar dig. Vare sig det handlar om stormsegling eller bärplock i skogen hittar du alltid det du letar efter. Sen har du så klart även den väldigt coola urbankollektionen som lockar till ett mer avslappnat vardagsliv. Lyxigt fodrade jackor, mjuka tröjor eller varma fleece hoodies för en avkopplande joggingrunda eller kanske bara en promenad i stan. Didriksons är kläder som anpassar sig till dina behov och intressen. Och det är precis därför som man fortsätter att vara ett av de populäraste märkena på marknaden.

Didriksons rea
Om man ska nämna en typ av kläder som ofta kostar mycket så är det nog höst- och vinterkläder. Och Didriksons är definitivt inte något lågprismärke. Trots det anses Didriksons vara ett prisvärt märke om man ser till funktion och kvalitet. Där ligger man högt i kurs i relation till många andra klädmärken. Det går dessutom att hitta Didriksons rea och därmed spara flera hundralappar på köpet. Det gäller bara att hitta rätt. Du kan enkelt leta dig fram till de butiker som just nu erbjuder oslagbara reapriser på Didriksons sortiment genom att klicka här.

Liknande sökningar
Didriksons Mössor
Didriksons Vantar & Handskar
Didriksons Björnen
Didriksons Boardman
Didriksons Baddräkter
Didriksons Byxor
Didriksons Fleecetröjor
Didriksons Jackor
Didriksons Västar
Didriksons overaller
Didriksons Regnkläder
Didriksons Regnbyxor
Didriksons Regnjackor
Didriksons Regnställ
Didriksons Träningskläder
Didriksons Tröjor
Didriksons Boots
Didriksons Stövlar
Didriksons Gummistövlar
Jack & Jones Solglasögon
Calvin Klein Ryggsäckar
Riedel Rödvinsglas
Odd Molly Ärmlösa blusar
Rut&Circle Blusar
Trendyol Jackor
Pepe Jeans Boyfriend jeans
Gröna Kavajer
NA-KD Festklänningar
Mamalicious Mammakläder
ONLY Shorts