Didriksons Björnen

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Didriksons Björnen

Didriksons - det började med en kollektion arbetskläder

Didriksons startade sin företagsresa för mer än hundra år sedan. Redan år 1913 grundades företaget och man började designa och tillverka arbetskläder för de fiskare som var aktiva längs med den svenska västkusten. Då som nu var familjeföretagets motto att designa kläder som var klassiska och tidlösa, men där funktionaliteten stod i centrum för designen. Produktionen av snygga och klassiska utomhusplagg som kunde hålla människor varma och torra oavsett årstid och väder och vind var Didriksons melodi.

En bra investering när vintern står för dörren

Vi rör oss just nu mot mörkare och kallare tider. För våra barn förändrar detta knappast någonting; de vill fortfarande inget hellre än att leka fritt med sina kompisar utomhus, trots snö, kyla och ruskväder. Med Didriksons Björnen kollektion kan du enkelt se till att ditt barn leker bekymmerslöst oavsett årstid. Björnen är en designserie av fodrade barnoveraller som kan skryta med 100 procent vind- och vattentäthet eftersom sömmarna är tejpade. Det går dessutom att förlänga storleken i ben och ärmar så att barnet kan använda overallen även nästa år. Overallerna är förstärkta i utsatta områden så att de blir extra slitstarka. Det finns också reflexdetaljer på ärmarna, i bensluten samt över ryggen så att du kan vara säker på att ditt barn är tryggt i trafiken.  

Många favoritfärger att välja mellan

Didriksons Björnen finns i många olika färger så att du definitivt kan hitta favoritfärgen i sortimentet. Kanske är det en variant i rosa eller lila som gäller, eller så blir favoriten en blå eller grå nyans. Du hittar även overaller i orange, grön, och turkos – vad det än är som faller just ditt barn i smaken så kan ni hitta det tillsammans hos Didriksons. Samtliga overaller är förstås vattentäta, varmfodrade och har en huva med pälskant som håller barnets huvud varmt när det är kallt ute.

Konsten att kunna ha lika roligt på vintern som på sommaren

Med Didriksons Björnen kan dina barn röra sig fritt utan att behöva tänka på kyla och väta. Det blir plötsligt en självklarhet att ha lika kul utomhus året om. Om du ser till att matcha overallen med ett par gummistövlar eller grova kängor så kan du vara helt säker på att ditt barn fortsätter att hålla sig varmt och torrt. Det spelar ingen roll om de älskar att hoppa i vattenpölar med kompisarna eller om den första snön har kommit och det är dags att bege sig till pulkabacken eller till parken för snöbollskrig.  

Med Didriksons som parhäst i vardagen

I mer än hundra år har Didriksons skapat tidlösa, klassiska kläder för hela familjen så att du kan fortsätta att vara aktiv året om utan att bry dig om vädergudarnas plan för dagen. Med Didriksons Björnen kan du dessutom vara trygg i vetskapen om att dina barn är torra och varma i alla väder; på så vis gör Didriksons både din höst och din vinter lite enklare.

Liknande sökningar
Didriksons Mössor
Didriksons Vantar & Handskar
Didriksons Boardman
Didriksons Baddräkter
Didriksons Byxor
Didriksons Fleecetröjor
Didriksons Jackor
Didriksons Västar
Didriksons overaller
Didriksons Regnkläder
Didriksons Regnbyxor
Didriksons Regnjackor
Didriksons Regnställ
Didriksons Träningskläder
Didriksons Tröjor
Didriksons Boots
Didriksons Stövlar
Didriksons Gummistövlar
Geggamoja Hattar
Calvin Klein Väskor
Calvin Klein Handväskor
Pieces Axelremsväskor
Brave Soul Jeansjackor
Glamorous Jeans
Noak Skinny jeans
Fashion Union Midikjolar
Saint Tropez Volangkjolar
Blend She Klänningar
Make Way Spetsklänningar
Reclaimed Vintage Sommarklänningar