Didriksons Boardman

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Didriksons Boardman

Didriksons – när du inte vill låta vädret bestämma

Didriksons är ett familjeföretag som varit verksamt i mer än hundra år. Företaget startades redan 1913 och då som nu var fokus design och tillverkning av oömma, funktionella plagg som kunde klara av en tuff väderlek. Faktum är att de första plaggen Didriksons designade var arbetskläder för fiskare som fiskade utmed Sveriges västkust. Sedan dess har det fortsatt på den inkörda vägen med samma koncept som grund. I Didriksons sortiment kan hela familjen hitta tidlösa och klassiska plagg som är oömma och funktionella för en aktiv vardag.

Glada barn, glada föräldrar

Barn vill alltid leka, det spelar ingen roll att höstrusket är här, det är fortfarande lika roligt att vistas utomhus. Just under de kallare årstiderna är det extra viktigt att barnen har på sig plagg som håller dem torra och varma. Didriksons Boardman är en klassisk designserie av fodrade regnställ för barn som har funnits i sortimentet sedan 2006. Plaggen är regntåliga, men har dessutom ett värmande täcke av mikrofleece på insidan som ser till att hålla barnet varmt och torrt. När du vill vara säker på att din knatte kan leka fritt oavsett årstid och väder och vind så är Didriksons Boardman din vän i nöden.

När favoritfärgen är huvudsaken

Det är inte alltid lätt att hålla reda på vilken färg som är ditt barns favoritfärg just denna månaden. Didriksons Boardmans regnställ finns därför i många olika färger så att du helt säkert kan hitta en färg som passar just ditt barn. Ni kan välja mellan djupt marinblå varianter eller kanske ett smaragdgrönt set med blå bord nedtill. Såklart finns det även en rosa variant samt ett läckert gult set som påminner oss om soligare tider. Gemensamt för alla alternativen är att de har en varm insida av mikrofleecetyg, samt reflexer nedtill både på jacka och byxor så att ditt barn också är säker i trafiken. Mer info om Didriksons Boardman hittar du på deras webbsida.

Ska vi leka?

Med Didriksons Boardman kan du vara säker på att ditt barn kan känna sig helt fri att leka bekymmerslöst utan en tanke på väder och vind. Om du lägger till ett par gummistövlar eller ett par kraftiga kängor så kan du med Didriksons hjälp se till att de kalla och våta årstiderna inte påverkar barnens lek. Vare sig de tycker om att hoppa i vattenpölar, leka i sandlådan eller leka tagen så ser Didriksons till att de förblir torra och varma så att du kan fokusera på annat.  

När Didrikson får bestämma

Kvalitet, funktionalitet och tidlös design är ledorden för Didriksons modell. De designar för hela familjen så att ni kan vara torra och bekväma oavsett årstid. Deras recept är välbeprövat och har stått sig i mer än hundra år tack vare kvalitet och innovationsanda. Med Didriksons Boardman regnställ kan ditt barn ha roligt utomhus ännu lite längre. Oavsett om de spenderar sin tid med att leka tagen i regnet eller samla kottar med kompisarna i granskogen runt hörnet, så kan de göra det iklädda ett regnställ i favoritfärgen.
 

Liknande sökningar
Didriksons Mössor
Didriksons Vantar & Handskar
Didriksons Björnen
Didriksons Baddräkter
Didriksons Byxor
Didriksons Fleecetröjor
Didriksons Jackor
Didriksons Västar
Didriksons overaller
Didriksons Regnkläder
Didriksons Regnbyxor
Didriksons Regnjackor
Didriksons Regnställ
Didriksons Träningskläder
Didriksons Tröjor
Didriksons Boots
Didriksons Stövlar
Didriksons Gummistövlar
Topshop Solglasögon
Hilda Gardinstänger
Vita Baddräkter
ASOS Leggings
ASOS Raka jeans
Mouli Slim jeans
Wrangler Högmidjade jeans
DRY LAKE Långärmade klänningar
Object Collectors Item Omlottklänningar
Reclaimed Vintage Jeansklänningar
Second Female Långärmade klänningar
8848 Altitude Regnjackor