Ecco rea

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Ecco rea

Ett anrikt familjeföretag
ECCO har sedan länge värderat mästerligt arbete för att uppnå hög kvalitet i sina produkter som säljs världen över. Dess grundare Karl Toosbuy började som skomakare och hans vision lever kvar i företaget; att skapa skor och läderprodukter tillverkade med vördnad och respekt för materialet. Ergonomi, mångfald och innovation står i centrum för utvecklingen av nya produkter.

Genom åren har familjeföretaget expanderat, mött utmaningar, överkommit hinder och allt jämt strävat passionerat efter att skapa unika produkter och ständigt höja ribban för den globala marknaden – och för vad du kan hitta på en ECCO rea. Kvalitativ produktion
ECCO har länge varit ett märke vars inflytande på marknaden inneburit rättvist arbete, hög kvalitet och internationell igenkänning. Deras produkter har stor fokus på ergonomi och stil, de strävar efter att tillverka ett brett sortiment av skor med något som passar alla. Oavsett om du är en medelålders man som söker bekväma men stiliga skor att ha på en arbetsplats eller en lekfull flicka som gillar att springa och hoppa i skog och mark så har ECCO någonting som passar just Dig.

Deras försäljning sker över flera kontinenter och produktionskedjan är noggrant tillsedd från start till slut av flitigt arbetande händer för se till att varje par skor håller standarden. Företaget tar stolthet i att vara totala ägare av sin egen produktionskedja och anser sig vara en visionär spelare på den globala lädermarknaden.

Det intern-kulturella arvet är viktigt för ECCO och de vill jämt och ständigt utmana konventioner och sträva efter att vara ett unikt alternativ på marknaden för fotbeklädnad. Inom utvecklingsprocessen ges det mycket utrymme för individuell kreativitet och innovation vilket leder till att de gång på gång höjer ribban för vad som kan åstadkommas i bekvämlighet för fotsulor världen över.

Historisk passion
Grundaren av ECCO – Karl Toosbuy – hade en dröm; att en dag äga en egen skofabrik och sköta ett eget företag. Hans träning började som skomakare, gradvis tog han sig uppför företagsstegen och i sina tidiga 30 år skötte han en fabrik i Köpenhamn. Företaget däremot var ännu inte hans.Han och hans familj valde att riskera allt när de sålde sitt hem och flyttade till Bredebro på Danmarks västkust, precis norr om den tyska gränsen. I Bredebro tog de över en gammal tom fabrikslokal och påbörjade resan mot att bli ett av världens största fotbeklädnadsmärken.

Genom hela 1980-talet globaliserades företaget och nådde kunder från Atlanten till Stilla Havet. Då företaget år 1982 nådde en årlig försäljning av skor på en miljon exemplar blev det tydligt att expansion av tillverkningen var nödvändig för att tillgodose marknadens efterfråga. Man beslutade då att börja producera skor i Portugal, Japan och på Cypern.ECCO sitt eget center för visionär utveckling och design. Centret fick namnet Futura och öppnades is Danmark 1996, sedan 2009 har emellertid Portugal blivit det relevanta centret för utveckling och design inom ECCO. Några år senare öppnades i Indonesien och Thailand förädlingsfaciliteter för läderprodukter. År 1998 öppnades den första dedikerade återförsäljaren av ECCO Footwear på Oxford Street i London och vid millennieskiftet stod ECCO som totala ägare av hela processen, från skodesign till tillverkning, till försäljning.

Karl Toosbuy gick bort år 2004 och lämnade över företaget till sin dotter, Hanni Toosbuy Kasprzak som tog över rollen som ägare och ordförande i företagsstyrelsen. Under hennes ledarskap fortsatte ECCO spridas internationellt och mellan 2005 och 2008 öppnades hög moderna skofabriker och förädlingsfaciliteter i Xiamen, Kina.

Karl Toosbuys vision lever kvar i företaget än idag, som skomakare fick han försmak för konsten att tillverka hållbara skor som följer foten och gör varje steg till en uppmuntran till nästa kliv. Hans passion för att handtillverkade fotbeklädnader lever i företaget genom att deras produktions process innebär att över 200 händer vidrör och bearbetar varje par skor innan de når butikerna.

På ECCO värderar man mångfald och hög kvalitet, från deras läderraffinaderier kommer välbehandlade delar som sedan skickas till produktion är de antingen blir stiliga och bekväma skor eller väskor och portmonnäer för såväl helgdag som vardag.

Gränsöverskridande stilar
Hos ECCO kan man finna något för alla stilar. De har ett brett sortiment som kan tilltala alla från den vindbitne friluftsvandraren till den stilige middagsgästen. Utseende är såklart en essentiell del i designen av ECCOs produkter men man är starkt medveten dom slitage och mån om hållbarhet. En känga som förväntas ta sin ägare på långväga promenader över berg och genom skog präglas och raffineras till en slitstark fotbeklädnad med ergonomiskt stöd åt fotsulan för att göra vandringen så bekväm som möjligt.

Ett barns lekfullhet må aldrig hindras då ECCO kan erbjuda skor som står emot väta och smuts. Endast fantasin sätter gränser när barnen kan leka som de själva vill och det är med denna gnista och passion för innovation som ECCO utvecklar och producerar banbrytande design. I en miljö där utstrålning betyder mycket är det viktigt att ha båda fötterna på jorden och ECCO har produkter för den målmedvetne affärsmannen eller affärskvinnan, ingenjören, ekonomen eller företagaren. Bäraren kommer känna sig befriad att röra sig utan klämda tår eller skavande hälar.

När det är dags att koppla av, åka på semester, ta en tur med båten, en runda på greenen eller bara vara kan ECCO erbjuda fritids- och sportskor som passar för det mesta. Även här kommer kunden känna frihet i fritidsaktiviteterna då skon följer med och ser till att ledigheten blir avslappnande och återupplivande. Som en människa i vår moderna värld där teknologisk utrustning eller andra tillbehör spelar stor roll kan ECCO erbjuda mångfaldigt sortiment av väskor och lösningar på portabel förvaring för såväl en kväll på stan som en dag på jobbet eller en fritidsresa.

ECCO rea
Nu är det nytt år och nya tag ska tas inom ECCO, i takt med att ECCO rea annonseras ut över hela världen tar dess medarbetare tillfället i akt att reflektera över det gångna året, vad har gått bra, vad kunde gått bättre? Man ser ECCO rea som ett tillfälle att rensa ut och starta om de kreativa processerna, ju fler produkter som försvinner från hyllorna desto bättre. Över 400 produkter ingår i ECCO rea för barn, herr, dam, vardag, fritid och sport.

Liknande sökningar
Ecco Ballerinaskor
Ecco Skor
ECCO herrskor
Ecco Kängor
Ecco Lågskor
Ecco Loafers
Ecco Pumps
Ecco Skinnpumps
Ecco Sandaler
Ecco Sandaletter
Ecco Sneakers
Ecco Skinnsneakers
Ecco Träningsskor
Robert Welch Teskedar
Bershka Utsvängda byxor
Gina Tricot Culottes
Monki Mjukisbyxor
Glamorous Kappor
Tommy Hilfiger Trenchcoats
Tommy Hilfiger Vårjackor
Cream Stretch jeans
Fred Perry Skjortor
Goddiva Toppar
Me Too Tunikor
Carhartt WIP Tröjor
French Connection Polotröjor
Maidenform Trosor
Nike Undertröja
Marc Jacobs Eau de toilette
Loreal Nattkräm