G-Star rea

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

G-Star rea

G-Star - en blandning av innovation och tradition
”Just the Product” har ända sen från början varit G-Stars slogan. Den hänvisar till de material och tillverkningsprocesser som märket använder för att garantera trendiga kläder av hög kvalité. Främst är G-Star känt för att den använder mycket jeanstyg - men det finns också andra produkter av olika material att välja emellan. Alla plagg går enkelt att kombinera med varandra, vilket har lett till att man år efter år hittar G-Star på toppen. Märkets succé bygger främst på innovation och hög kvalité. Detta har lett till märkets framgångar och deras fans är allitid nyfikna och intresserade när nya kollektioner kommer och lyriska när de får chans att komma till en G-Star rea. Självsäkerhet i den urbana klädseln
År efter år lyckas G-Star vara på modets top-lista. Det beror på att kläderna kan användas till vardags, men de har ändå sina egna unika drag och detaljer som gör dem extraordinära. G-Star är kung av denim och det syns. Jeanstyget används på olika sätt och man hittar hela tiden på nya sätt för hur man ska använda det. Också arméandan syns tydligt i kläderna, vilket gör dem tuffare. Kläderna är gatusmarta och passar till vem som helst. Från G-Stars kollektioner kan man hitta kläder till dem som vill blanda sig in i massan och kläder till dem som vill lysa som en stjärna på himlen. Hur som helst, kläderna ger självsäkerhet åt alla.

De urbana produkterna bärs på gatorna av både pojkar och flickor. Det är främst unga vuxna som G-Star attraherar, men produkterna passar lika bra på lite äldre också. Det finns många alternativ att välja emellan, så det finns garanterat något för de flesa. Kläderna är en balanserad blandning av tufft, vardagligt och coolt mode. G-Star tar också naturen i beaktande när de tillverkar sina produkter. Den delen syns bland annat i de miljövänliga material de använder vid produktionen. Med hjälp av Organic Cotton tillverkas underbara kläder medan man ser till att det ekologiska fotavtrycket minskar. Dessutom har märket varit med om flera olika miljövänliga projekt. När man köper G-Stars kläder hjälper man samtidigt naturen och miljön.

Nya innovationer har sett till att G-Star har blivit en internationell succé. Trots konstant nya idéer har G-Star alltid sett till att märkets ursprung syns i alla produkter. Utveckling sker hela tiden, men det är viktigt att komma ihåg sina rötter.

Historian bakom märket
G-Star har funnits i över 20 år och aldrig släppt taget om modeindustrins topp. Märket startade i Nederländernas huvudstad, Amsterdam. Det grundades 1989, vilket var en bra tid att prova på nya stilar. På 80-talet var modet att visa sin förmögenhet genom sin klädsel och därför använde nästan alla dyra kläder och accessoarer. På 90-talet blev dock en casual look trendigare. Man bytte ut sina kjolar till jeans och sina färggranna rockar till huvtröjor. En orsak till G-Stars succé var den perfekta tajmingen. Märket grundades då när modets vindar ändrade sin riktning åt deras håll. Jeans från G-Star är idag en storsäljare.

1989 grundade Jos Van Tilburg märket tillsammans med Secon Group. I början hette märket Gap Star, men namnet ändrades för att ingen skulle blanda märket med Gap. Märket blev omedelbart känd som ett jeansmärke. Konkurrensen är hög inom jeansindustrin, G-Star har alltid lyckats lyfta fram sina unika produkter. G-Star kallas också för G-Star Raw. Det berodde på det material de använde. De använder nämligen ofta otvättad och obehandlad jeanstyg, vilket kallas för raw denim. Detta material började de använda 1996. Pierre Morisset designade raw denim–kläderna. Resultatet blev en blandning av gammalt och nytt.

Varje gång Pierre Morisset såg ett gäng motorcyklar passera blev han påmind av sin passion för denim och fick därifrån iden att göra Elwood-jeansen – ett par jeans som liknar motorcykelbyxor. De är coola och bekväma. Elwood-jeansen blev omedelbart en succé, som unga vuxna älskade och älskar ännu idag. Morisset visste det ännu inte då, men denimjeansen blev en oförglömlig symbol för G-Star. Idag är G-Star världskänt. Man kan hitta butiker i USA, Australien, Paris, Storbritannien med mera. Innovation är nyckelordet för att hålla sigpå toppen och combinationen av teknologi, tradition och tidlöshet beskriver idag G-Stars image.

Till oss som älskar denim
Denim, som är ett jeanstyg, används mycket i G-Stars produkter. Det trendiga materialet har varit länge inom modebranschen och G-Star har varit en viktig del av hur materialet används och hur det har utvecklats. Hos G-Star kan denim dock användas på många olika sätt, som ger klädesplaggen unika drag. Det behandlas och tvättas på olika sätt, vilket orsakar extraordinära drag i tyget. De ser till att grundmaterial är av så hög kvalité att ingen behandling förstör själva materialet på något vis. Behandlingarna ger i stället ett trendigt utseende utan att man behöver bekymra sig att det påverkar kvalitén.

G-Star har också varit en stor orsak till att denim används i vardagslivet inte bara till jeans, utan också till andra klädesplagg. Till G-stars kollektion hör till exempel skjortor, accessoarer och självklart jeans som är gjorda av denim. Med enbart denim får man inte en riktig street-wear klädsel. Det krävs mera. Därför har G-Star produkter som framhäver denims enastående utseende. Från G-Star kan man hitta exempelvis fina klänningar, coola rockar och häftiga skjortor som balanserar hela outfiten. De små detaljerna gör hela outfiten till en fantastisk helhet.

G-Star Membership och G-Star rea
Om du är intresserad kan du få ett gratis G-Star Membership. Det kan du få på G-Star hemsidor. G-Star Membership innebär att du kan köpa produkter med gratis leverans. Dessutom får du specialerbjudanden, nyhetsbrev och inbjudan till olika evenemang. Du kan få veta de senaste nyheterna om dina favoritprodukter före någon annan. På G-Stars hemsidor kan du delta i tävlingar där du kan vinna underbara vinster. Du får information om produkter och kommande evenemang. Du kan gå igenom de nyaste produkterna och hitta dina favoriter. Sist, men absolut inte minst, kan du få reda på när det är dags för en G-Star rea – så du kan köpa dina favoritkläder i denim till ett riktigt bra pris.Liknande sökningar
G-Star Cargobyxor
G-Star Chinos
G-Star Bomberjackor
G-Star Jeansjackor
G-Star Kappor
G-Star jeans
G-Star Boyfriend jeans
G-Star Högmidjade jeans
G-Star Lågmidjade jeans
G-Star Raka jeans
G-Star Skinny jeans
G-Star Slim jeans
G-Star Slitna jeans
G-Star Stretch jeans
G-Star Utsvängda jeans
G-Star Myskläder
G-Star Tröjor
G-Star Hoodies
G-Star Stickade tröjor
G-Star T-shirts
The North Face Vantar & Handskar
Robert Welch Bestickset
Chiara Forthi Baddräkter
FREDDY Byxor
Replay Chinos
Cream Jackor
JOFAMA Jackor
Nike Vinterjackor
ICHI Midikjolar
NA-KD Klänningar