Geggamoja rea

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Geggamoja rea

Geggamoja håller måttet
Önskar du ibland att du själv kunde sy kläder åt dina barn? Känner du att det saknas en viss gnista hos de flesta mainstream märken som idag fyller barnavdelningarna? Eller att plaggen rent ut sagt är tråkiga och verkar upprepa samma mönster år efter år? Ibland känns det inte särskilt kul att köpa kläder åt ungarna, och så ska det ju egentligen inte vara. Barn är skoj och så borde kläderna de har på sig också vara. Men ge för allt i världen inte upp än. Om du letar efter ”Geggamoja rea” på nätet kommer du att hitta något helt nytt och verkligen unikt. Geggamoja är inte bara ett supercoolt namn på ett klädmärke utan är också kläder som både barn och föräldrar älskar. Och kommer du över en riktigt grym Geggamoja rea behöver barnens nya garderob inte ens kosta särskilt mycket. Svenskt barnmode på toppnivå
Geggamoja är ett svenskt klädmärke för barn som har funnits på marknaden sen 2008. Både i Skandinavien och i övriga Europa är märket välkänt för sina sköna, praktiska och slitstarka kläder. Målgruppen är barn mellan 0 och 10 år, kanske även något äldre. Det som gör Geggamoja så speciellt, förutom klädernas fantastiska design, är att de flesta plagg passar både pojkar och flickor. Geggamoja har inom sin genre funnit en helt egen nisch som fokuserar på att skapa kläder i unisex-stil. På så sätt har man valt att gå mot strömmen och skippa helt separata pojk och flickkollektioner. Istället erbjuder Geggamoja en enda bred kollektion indelad i olika kategorier. Detta betyder förstås inte att det inte går att hitta fina kjolar och klänningar i både klassisk och tuff design. Men grundfilosofin är att skapa kläder utan att ha barnets kön i åtanke. Och bara det är ett fantastiskt skäl till att just köpa Geggamoja åt ditt barn, eller hur?

Alla Geggamojas kläder är tillverkade i ekologisk GOTS-certifierad bomull. För Anna Rietz och Sara Malmssjös finns det inget annat alternativ än att skapa just miljövänliga kläder. GOTS, som står för Global Organic Textile Standard, garanterar att materialet i plaggen är till hundra procent organiska. Det i sin tur är hemligheten till varför kläderna är så otroligt mjuka och bekväma. Och varför de har en så grym kvalité! Men viktigast av allt är att du som förälder kan skapa en så giftfri tillvaro som möjligt åt sina ungar när du vet precis varifrån kläderna kommer.

Geggamoja är idag ett ledande barnmärke som säljs i hela Skandinavien och även i stora delar av Europa och Australien. Återförsäljare finns bland annat i England, Frankrike, Grekland, Japan, Nederländerna, Schweiz, Ryssland, Tyskland, USA och Österrike. Dessutom deltar Geggamoja i en mängd olika mässor och stödjer också en rad välgörenhetsfonder, däribland Ronald McDonalds Barnfond.

Geggamoja klär, vi uppfostrar
Geggamoja är ett svenskt familjeföretag som drivs av systrarna Anna Rietz och Sara Malmsjö. Rietz och Malmsjö är två småbarnsmammor som grundade Geggamoja för drygt sex år sedan hemma i källaren. Ja, nere i källaren började de första Geggamoja drömmarna att ta form. Kläderna syddes då för hand och användes för att klä både de egna barnen och även vänner och bekantas barn. Det som startade som en liten hemmaverksamhet började snart växa i raketfart. Efter bara några år blev Rietz och Malmsjö tvungna att flytta upp från källaren och in i Europas stiliga butiker och köpcentra. Ledmotivet ”Vi syr, ni uppfostrar” var tidigt drivkraften bakom Geggamoja. Ambitionen var att sy kläder som systrarna själva ville se på sina egna barn och kunna sprida vidare till andras barn. Det skulle vara snyggt, praktiskt och skönt med roliga detaljer och en stil som passade både pojkar och flickor. Lite senare kom även mösskollektionen med trendiga mönster och mysiga färger. Mössorna kom snart att bli populära också bland vuxna.

Geggamoja lanserade sin e-handel år 2010 och i oktober 2013 presenterade man en helt egen e-handelsplats via hemsidan. Så sent som i höstas släppte märket sin första overallkollektion i hoppet om att kunna slå igenom inom sportbranschen. Det gick faktiskt riktigt bra. Med en hög funktionsnivå, enastående andningsförmåga och förstärkningar mot slitage har Geggamojas overaller blivit en stormsuccé. Därför planerar man redan att till våren släppa en allvädersoverall samt ett allvädersset i samma regi.

En härlig kombination av charmigt, tufft och klassiskt
De flesta baby- och barnmodeller i Geggamojas sortiment passar alla barn, oavsett kön. Utbudet är enormt och du kan välja fritt mellan en rad olika stilar, mönster och färger. Helfärgat, klassiskt randigt, med eller utan coola tryck, eller varför inte en kombination av flera olika stilar? Det är bara att låta fantasin flöda. I Geggamojas kollektioner kan du dessutom hitta praktiska och sköna ytterkläder som tål både regn och rusk. Något som känns extra viktigt nu i vintertider. Du hittar både lång- och kortärmat, byxor, klänningar, kjolar, badkläder och väldigt mycket annat. Kvalitén varierar inte utan alla plagg är anpassade efter barnens behov. Du behöver därför inte bekymra dig för att kläderna inte kommer att kännas bekväma. De flesta plaggen är gjorda av bomull, denim, fleece och trikå, material som är lätta att bära och andas bra. De roliga detaljerna gör kläderna grymt originella och är ofta det som förvandlar ett vanligt plagg till ett äkta Geggamojaplagg som garanterat står ut. Kläderna passar lika fint till skolan som till kalaset och barnen kommer garanterat att känna sig coola och glada i sina Geggamojor.

Geggamoja rea
Geggamoja är ett enormt populärt märke men det betyder inte att det inte skulle gå att hitta en rejäl Geggamoja rea på nätet. Det gäller bara att veta var och hur du ska leta någonstans. Fina erbjudanden finns lite här och var och du kan hitta riktigt snygga Geggamoja plagg till pangpriser om du vågar gräva lite djupare i readjungeln. Ta dig en titt här och upptäck vilka butiker som har den allra bästa rean på Geggamoja kläder just nu. Våga dyka ner i Geggamojas fantastiska värld och upptäck ett underbart sortiment av sköna och unika barnkläder. Börja klä dina ungar i äkta supercoola Geggamojor redan idag.

Liknande sökningar
Geggamoja Hattar
Geggamoja Solhattar
Geggamoja mössor
Geggamoja Byxor
Geggamoja Kjolar
Geggamoja Tröjor
Geggamoja Strumpor
ALDO Axelremsväskor
Skip Hop Ryggsäckar
Petite Friture Sidobord
Noisy May Manchesterbyxor
Armani Slim jeans
Morgan Jeans
Topshop Slitna jeans
Gestuz Kjolar
NA-KD Kjolar
Noppies Toppar & Tunikor
Jacqueline de Yong Linnen
Object Collectors Item Cardigans
Missguided Undertröja
Biotherm Eau de toilette
Revlon Färginpackningar
BURTS BEES Kosttillskott
Anastasia Ögon
Maybelline Primer
Toms Seglarskor
Puma Skinnsneakers
Artwood rea
Bare Minerals rea
BUBBLEROOM rea